Kategorije

Završen Drugi međunarodni kamp za nogometne golmane

Drugi međunarodni kamp za nogometne golmane u Sarajevu i Vogošći, lijepa priča koja je ujedinila čuvare mreža iz cijelog regiona. Nakon četiri dana učesnici, prezadovoljni i puni impresija, oprostili su se od trenera Envera Lugušića, Vukašina Petranovića, Mirsada Karića, prof. dr. Lejle Šebić…

Organizatoru, sportskoj organizaciji “Management&Promotion Team” na čelu sa Nijazom Šivšićem svi su čestitali na velikom zalaganju i besprijekornoj organizaciji.

Tokom kampa mlade golmane posjetio je i Mehmed Baždarević, selektor bh. nogometne reprezentacije BiH. On je tom prilikom izrazio zadovoljstvo radom trenera i zalaganjem mladih golmana.

“Drago mi je što je selektor Meša Baždarević došao na naš trening i uveličao našu svečanost i naš kamp. On je oduševljen kako su mladi golmani radili i napredovali i siguran sam da će u narednom periodu ako djeca budu ovako radila i budu imali ovakav kvalitetan tim stručnjaka i golmanskih trenera tu biti novih Begovića” – kazao je Enver Lugušić, trener našeg nacionalnog tima pod čijim nadzorom su mladi golmani trenirali.

Tokom četiri dana učesnici kampa su imali priliku da se upoznaju sa ljepotama BiH.

Oznake:
<
Torpedo-2

Vaterpolo klub Torpedo na pripremama u Istanbulu

>
Untitled

Basics škola spremna za nove avanture

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...