Kategorije

Vaterpolo klub Torpedo na pripremama u Istanbulu

Vaterpolo klub Torpedo nakon ljetne pauze pripreme za predstojeću sezonu započinje u Istanbulu. Vaterpolisti Torpeda će biti gosti Kınalıada Su Sporları Kulubu, Istanbul od 11. do 19. augusta. U Istanbul je otputovalo 8 igrača koje će predvoditi treneri Anes Džehović, Enej Radan, te sportski direktor Bojan Mustur.

Torpedo-1

“S vaterpolistima Kınalıada smo uspostavili jako dobre odnose već na drugom internacionalnom vaterpolo turniru za juniore Torpedo Cup 2015. Saradnju nastavljamo zajedničkim pripremama za predstojeću sezonu kao i stručnim usavršavanjem trenerskog i igračkog kadra. Period u Turskoj ćemo iskoristiti i za povezivanje s drugim klubovima. Također, smatram da kao klub najviše doprinosimo razvoju i promociji vaterpolo sporta u Bosni i Hercegovini”, kazao je Damir Neimarlija predsjednik VK Torpedo.

VK Torpedo je jedan od nosioca vaterpolo sporta u Bosni i Hercegovini, te je sa još par klubova osnivač Vaterpolo Saveza Federacije Bosne i Hercegovine i Vaterpolo saveza Bosne i Hercegovine.

Torpedo-4

VK Torpedo Sarajevo broji preko stotinu i dvadeset (120) članova podjeljenih u četiri takmičarske kategorije, te školu plivanja i vaterpola koju vode čak osam trenera.

Oznake:
<
Al Di Meola

Naredne sedmice kompletan program 19. Jazz Festa

>
kamp treci dan-1

Završen Drugi međunarodni kamp za nogometne golmane

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...