Kategorije

Upustite se u avanturu otkrivanja ljepota zemalja Evropske unije

U prostorijama EU Info centra (EUIC) u zgradi Delegacije Evropske unije u BiH u Sarajevu danas je upriličena prezentacija pod nazivom „Putujte Evropom!“ o mogućnostima putovanja Evropom i programima Evropske unije za mobilnost mladih. Cilj događaja je približiti bh. javnosti, naročito studentima i mladima konkretne informacije kada su u pitanju putovanja u Evropsku uniju kao i mogućnosti koje nude različiti programi putovanja širom Evrope.

Prezentacija 2

Učesnici prezentacije, Amina Purivatra i Nedim Mutevelić koji su imali priliku da učestvuju u različitim programima putovanja Evropskom unijom, podjelili su sa posjetiteljima svoja lična iskustva posjete mnogobrojnim evropskim gradovima, različitim kulturama i njihovim narodima, kao i ostalim mogućnostima koje putovanja nude.

Prezentacija 1

Ovom prilikom EU info centar je objavio i nagradno takmičenje pod nazivom „Moje putovanje Evropom“. Učesnici takmičenja trebaju kroz kratki pisani rad i nekoliko fotografija predstaviti raznolikost putovanja u zemlje Evropske unije. Takmičenje je otvoreno za učešće od 27. juna pa sve do 31. augusta, a u kojem mogu učestvovati svi kreativni mladi ljudi iz BiH starosti do 27 godina.

Više informacija o takmičenju možete pronaći na web stranici: www. euinfo.ba. i podstranici MojePutovanjeEvropom.EUinfo.ba

<
Head-coach-Vahid-Halilhodzic-of-Algeria-celebrates-his-teams-second-goal

Pogledajte ples i slavlje Vahida Halilhodžića i ekipe

>
Foto konkurs

Foto konkurs „Učini svojim!“

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...