Kategorije

“Uključi se!!!“.

U četvrtak, 10. aprila 2014.god. u glavnoj šetališnoj zoni Sarajeva, biće održana humanitarna akcija pod nazivom „Uključi se!!!“. Cilj ove akcije je nabavka neophodne opreme Zavodu za zbrinjavanje mentalno-invalidnih lica Drin iz Fojnice a učešće je uzeo veliki broj prodavnica u ulicama Ferhadija, M.Tita, Štrosmajerova, Z.Beretki i Gajev trg.

Fb post IMG_0036

Ovim putem pozivamo građane da se uključe u ovu akciju kupovinom u nekoj od prodavnica učesnika koje će na taj dan imati istaknute plakate akcije. Za svaki kupljeni artikal, učesnici će donirati 1KM za DRIN, a asortiman će se prodavati po sniženim cijenama i to od 10-50%.

DSC04403

Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih lica „Drin“ Fojnica je ustanova  od posebnog društvenog interesa u oblasti socijalne zaštite, osnovana 1955. godine. Trenutno vodi brigu o 520 korisnika svih uzrasta iz cijele Bosne i Hercegovine. Po broju i  zdravstvenoj strukturi korisnika najveća je i najkompleksnija ustanova u BiH. Iako rade u otežanim uvjetima, uposlenici Zavoda se trude osigurati neophodne resurse, angažman adekvatnog stručnog osoblja za podršku i multidisciplinarni, individualizirani pristup  korisniku uz puno poštovanje njegove osobnosti. Svaka pomoć, a pogotovo u sredstvima za rad je dobrodošla.

Fb post

Učesnici/brandovi:

Adidas, United Colors of Benetton, Mango, Orsay, Nike, Yamamay, Gerry Weber, Tally Weijl, Guess, Tom Taylor, Marlboro Classic, Sport Life, Sisley, Parfois, George Hogg, Camel Active, Lebek, Playlife, Casa Moda, Benvenuto, Marx, Redmond, Roy Robson, Basket, Swarowski, Extreme Intimo, Levi's, Yves Rocher, Manners, Scarabee.

Partneri: Cafe bar Vatra, Colors Cafe, Bar Celtic.

<
dubai-650_416

Posao iz snova!? Šeik Rashid bin Saeed Al Maktoum...

>
Drugi Business Cafe_photo Sulejman Omerbasic_002

Održan drugi Business café u Atrium sali hotela Europe

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...