Kategorije

U prodaji ulaznice za 21. SVEM

Ulaznice za koncerte 21. Sarajevskih večeri muzike koje će se održati od 12. do 16. maja mogu se nabaviti na blagajni Narodnog pozorišta u Sarajevu.

I ove godine organizator SVEM-a – Fondacija za muzičke umjetnosti, publici će ponuditi besplatan ulaz na koncert ‘U susret SVEM-u’ koji će biti organiziran u Domu Oružanih snaga BiH, 12. maja. “Ovaj koncert već tradicionalno predstavlja neke od najboljih studenata Muzičke akademije u Sarajevu kojima će se ove godine pridružiti kolege sa Konzervatorija Prinz Claus sa Univerziteta Hanze u Groningenu”, kaže Esma Sulejmanagić, glasnogovornica SVEM-a i napominje “iako je ulaz na koncert besplatan, ulaznice je potrebno preuzeti na blagajni Narodnog pozorišta.”

21 SVEM_Sve zzzzzgeneralije

Ulaznice za koncerte koji su planirani u Crkvi sv. Josipa na Marijin Dvoru – Alliance Quarteta Wien, 14. maja, i Srpskog pjevačkog društva “Jedinstvo” iz Banja Luke, 15. maja, prodaju se po cijeni od 10 KM, dok cijene ulaznica za koncerte koji će biti održani u Narodnom pozorištu iznose 30 i 40 KM. Riječ je o nastupu ruske violinistice Alene Baeve i Zagrebačke filharmonije, uz pratnju maestra Ive Lipanovića, 13. maja, i koncertu Vadyma Kholodenka, Sarajevske filharmonije i dirigentice Samre Gulamović kojim će SVEM biti zatvoren 16. maja.

Radno vrijeme blagajne Narodnog pozorišta je dvokratno: od 9.00 do 11.30 i od 15.30 do 19.30. Ulaznice možete rezervirati putem e-maila info@maf.ba.

Oznake:
<
DJ Sampinjon Vrh svijeta Tour 2015

„Dj Šampinjon: Vrh svijeta“ u Tuzli i Srebreniku

>
Palestinians Chronicles (7)

Izložba fotografija “Palestinske Priče“ autora Davida...

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...