Kategorije

SPIN 2012 i zvanično najbolji u BiH

U prostorijama KSC Skenderija uručeni su pehari i medalje članicama stonoteniskog kluba SPIN 2012, koje su odbranile titulu najbolje ženske ekipe u BiH. I ove godine stonoteniserke SPIN-a 2012 su bile bez prave konkurencije u BiH na čelu sa našom najboljom stonoteniserkom i članicom seniorske reprezentacije BiH Eminom Hadžiahmetović, te Ivonom Baškarad, Eldom Šehić i Nives Čengić.

DSC09836

Tom prilikom trenerica kluba Amela Hadžiahmetović- Mujezinović uručila je prigodne poklone Muhamedu Džafi iz firme „Entea“ i Edinu Miljkoviću iz firme „Regeneracija“ koji su sponzori SPINA 2012 zajedno sa BH Telecomom.

“U sportu je uvijek teže odbraniti titulu nego je prvi put osvojiti. U ovaj pehar je uloženo mnogo truda i znoja. Ako želimo da pehar i u narednoj sezoni bude u našim rukama trebaće nam puno više energije i zalaganja jer svi sada žele da budu bolji od nas” – kazala je trenerica Amela Hadžiahmetović- Mujezinović.

„Spin 2012“ iz Sarajeva privodi kraju ovu izuzetno uspješnu sportsku sezonu. Članovi kluba ove godine su osvajači i Kupa BiH za žene, Emina Hadžiahmetović sedmi put je osvojila seniorsku državnu titulu, a Amela Hadžiahmetović- Mujezinović, trenerica STK „Spin 2012“ prije mjesec i po je izabrana za najboljeg trenera u kantonu Sarajevo. Također, ove sezone STK „Spin 2012“ bilježi dobre rezultate i u mlađim kategorijama.

Oznake:
<
slide-012

12. KIDS Festival pod pokroviteljstvom UNESCO-a

>
SarajevoGrandPrix2015 logo

Još malo do drugog Sarajevo Grand Prix-a

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...