Kategorije

Snow Boom Festival

SNOW BOOM, regionalni festival, namijenjen svim ljubiteljima zimskih sportova i elektronske muzike, održat će se na Jahorini od 13. do 16. marta 2014. godine.

S obzirom na to da nam zima svake godine stiže sve kasnije, polovina marta će biti idealno vrijeme kada će mladi iz cijele regije moći uživati u zimskim radostima i odličnoj muzici na olimpijskoj ljepotici u godini u kojoj obilježavamo 30 godina od Olimpijskih igara u Sarajevu. Festival je tematski podijeljen na dvije cjeline – boom games i boom music, koji zajedno čine snow boom – novu dimenziju snow festivala!

Snow Boom festival -3

U sklopu boom games bit će organiziran burn cross ride, snowboard&ski takmičenje na kojem će moćI učestvovati i rekreativni i profesionalni boarderi i skijaši kao i takmičenje u snow battleu, ili Yukigassenu, igri na snijegu originalno nastaloj u Japanu, sličnoj grudvanju.  Boom music nam donosi nastupe najboljih DJs iz regije na više festivalskih lokacija u dnevnim i večernjim terminima na Jahorini kroz razne tematske zabave poput China town partyja, te burn Main Nighta koji će biti organiziran u kultnom sarajevskom klubu Sloga.

Snow Boom festival-1

U sklopu festivala otvoren je i konkurs za mlade DJs i producente iz regije pod nazivom boomtest, kao i boomvideo, video konkurs za boardere i skijaše u kojem će imati priliku osvojiti besplatno putovanje na snow boom za dvije osobe.

Oznake:
<
Skateboard_Tobias_Titz

Video: Profesionalni skejter u pelenama

>
FIFTY-SHADES-OF-GREY-POSTER_432x612-670x949

Objavljen poster za film 50 nijansi sive!

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...