Kategorije

Savršen dan u organizaciji Društvenog salsa kluba „El Paso“ i Beton Festa

Jedan od rijetkih sunčanih dana ovog ljeta je obilježen posebnom poslasticom. Članovi Društvenog salsa kluba „El Paso“ i Beton Festa su organizovali druženje ispred Importanne centra u periodu od 11 do 14h, u svrhu upoznavanja građana Sarajeva sa svijetom latinoameričkih plesova, preciznije salse, kao i svijetom 3D umjetnosti. U sklopu druženja, kroz plesni performans članova DSK El Paso kluba, najavljen početak nove sezone u klubu, kao i treći u nizu Beton Fest, festival 3D umjetnosti kroz crtež koji je ujedno i ovjekovječio saradnju ove dvije organizacije.

DSC_3025

Ovu manifestaciju su sa oduševljenjem dočekali brojni građani Sarajeva koji su uživali u suncu plesnim ritmovima Salse, Bachate i Kizombe, kao i još jednom u nizu 3D crteža koji su ukrasili prijestolnicu Bosne i Hercegovine. Zainteresovanih građana nije manjkalo te je zabilježen veliki broj prijava za novu plesnu sezonu koja počinje u septembru. Vremena za prijavu još ima te se svi zainteresovani mogu informisati i prijaviti preko stranice kluba www.dsk-elpaso.com

DSC_2985

Organizatori Beton Festa su ovim crtežom još jednom najavili svoj festival, treći u nizu, koji zvanično počinje 28.8.2014. godine, i trajaće četiri dana, uz brojne sadržaje za sve generacije. Na festivalu biti organizovane radionice, uz prisustvo globalnih i lokalnih zvijeda, te prošlogodišnjih pobjednika. U večernjim satima će biti urpiličen i prigodan zabavni program.

DSC_0439

Takmičarski dio festivala održaće se na Vilsonovom šetalištu u subotu 30.8. 2014. U nedjelju će se nakon glasanja održati ceremonija proglašenja pobjednika. Rok za prijavu je 24.08.2014.

Na konkurs se mogu prijaviti osobe starije od 18 godina i iz bilo koje od zemalja regije. Aplikacija je otvorena i za pojednice i za grupe autora, odnosno timove. Prijavljeni takmičarski radovi trebaju biti 3D imaginacije koje će biti o slikane pastelnim kredama koje će obezbijediti organizatori.

DSC_0008

Cilj takmičenja, kao i samog festivala jeste da ujedini regionalnu street art scenu, ojača njen kreativni potencijal, te doprinose obnavljanju multikulturalne saradnje, koja je katalizator društvenih promena i podstiče rješenja kojima može da doprinese zajednici i pojedincima.

Sve informacije o festivalu se mogu naci na web stranici www.betonfest.com

Oznake: ,
<
Real Madrid v Atletico de Madrid - UEFA Champions League Final

Pogledajte kako trenira Cristiano Ronaldo

>
pen

Najčudniji penal ikad!!!

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...