Kategorije

Sarajevo Salsa Congress

Zaljubljenik ste u vruće latino ritmove, dobru zabavu, sjajne plesne party-e? Oduvijek ste imali želju zaplesati sa svjetski poznatim plesačima, a do sada niste imali priliku? U hladne dane koje slijede u Sarajevu, ugrijte se uz 8. Sarajevo Salsa Congress koji za sve ljubitelje plesa organizira Plesni klub Aster.

U saradnji s plesnim klubovima iz regije, plesni klub Aster, najuspješniji plesni klub iz Sarajeva već tradicionalno u Bosnu i Hercegovinu osmi put zaredom organizira najbolji plesni susret plesača iz cijeloga svijeta- 8. Sarajevo Salsa Congress u razdoblju od 21. do 24. siječnja (januara) ove godine.

Da je plesna salsa scena zaživjela u Bosni i Hercegovini pokazuju prepune plesne dvorane zaljubljenika u ovaj vrući latino ples, ali i salsa večeri u mnogim gradskim klubovima koji okupljaju plesače na jednom mjestu, bez obzira je li riječ o početnicima ili profesionalcima.

Uz ritmove salse, bachate, kizombe, cha cha cha, Ragga Jam-a, bachatanga i ostalih popularnih plesova, više od 800 plesača iz cijeloga svijeta proširit će „plesni virus“ na plesnim radionicama, tematskim plesnim večerima ali i uživajući u plesnim performansima instruktora iz Srbije, Hrvatske, Cube, Turske, Austrije, Njemačke, Crne Gore ali i domaćim instruktorima iz Bosne i Hercegovine.

Interes za najveći plesni događaj u Bosni i Hercegovini- Sarajevo Salsa Congress, organizatorima stavlja veliki izazov u organizaciji, što potvrđuje i Vedran Marčeta, voditelj plesnog kluba Aster istaknuvši: „Ples je završen način za zbližiti ljude iz cijeloga svijeta, nudeći im prostor da nauče nešto novo, steknu nove prijatelje ali i Sarajevo dožive na drugačiji način, što ranije nisu imali priliku bilo da su o Sarajevu čitali, čuli i bili nekada. Ovim 8. po redu Sarajevo Salsa Congress-om želimo svim našim već sada prijateljima zahvaliti na ukazanom povjerenju već osam godina, ali i pokazati koliko smo zreli u organizaciji i ponudi koju im nudimo. Težak je zadatak pred nama, ali kolege instruktori iz plesnog kluba Aster, kao i kolege iz društvenog plesnog kluba „El Paso“ ujedinili su snage i potrudili se da iz ovaj congress gosti pametne po mnogočemu.“- bio je iskren Marčeta.

Sarajevo Salsa Congress“Kako je Vedran već spomenuo, očekujemo do sada najveći broj plesača. Zato, ovom prilikom pozivamo još jednom sve one koji još uvijek nisu sigurno gdje će biti od 21. do 24. Siječanja da nam se pridruže, bez obzira jesu li početnici i profesionalci i s nama zaplešu te budu dio najveće rasplesane obitelji u Bosni i Hercegovini. Ukoliko ne želite sudjelovati na plesnim radionicama, onda ste dobrodošli na plesne večeri na kojima će svirati poznati plesni DJ-vi iz regije u novootvorenom studentskom klubu Kuk, u četvrtak, te plesnim zabavama u hotelu Grand u petak i subotu, gdje će se radionice i održavati te na završnu zabavu u nedjelju u klubu Cinemas Sloga.“- za kraj istaknuo je Josip Milanović, PR plesnog kluba Aster.

Više informacija potražite na službenoj facebook stranici: ili na: www.sarajevosalsa.com

Oznake:
<
Promocija dokumentarnog filma Makedonac (2)

Prikazan dokumentarni film “Makedonac”

>
Capture

Novi vizuelni identitet KAMERNOG TEATRA 55

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...