Kategorije

Sarajevo Beer Festival 2014

Treći Sarajevo Beer Festival održat će se u periodu od 30. maja do 1. juna na otvorenom stadionu brzog klizanja Olimpijskog kompleksa Zetra..

Cenosillicaphobia, strah od prazne pivske čaše, neće biti prisutna na ovom Festivalu, s obzirom da će 30 pivara učesnica predstavljati svoje proizvode u novijim i većim šatorima ukupne površine od 4 500m2, uz bogatu ponudu mesne i duhanske industrije.

1

Dnevni repertoar Festivala počinje u 14 sati, u sklopu kojeg će posjetioci imati priliku učestvovati u brojnim pivopijskim takmičarskim igrama i osvojiti zanimljive nagrade.

Sarajevo Beer Festival okuplja samo najbolje izvođače iz regije, tako da će i ove godine u sklopu obogaćenog muzičkog programa nastupiti prepoznatljivi Cubismo, Let 3, Bombaj štampa (30.5.), Letu Štuke, Bad Copy, TBF (31.5.), Majke i Magnifico (1.6.).

Cijene ulaznica ostaju nepromijenjene -  jednodnevne ulaznice su dostupne po cijeni od 7 KM, trodnevni paketi po cijeni od 15 KM, a svi posjetioci će moći svaki dan ući besplatno do 17h.

program

Treći Sarajevo Beer Festival će ljubiteljima dobre zabave omogućiti nezaboravan trodnevni provod uz bogatu pivarsku ponudu, prejedanje kobasicama i vrhunski muzički repertoar, a najsretniji će u sklopu takmičarskih igara imati priliku osvojiti i vrijedne nagrade podržane od strane sponzora.

<
Mustafa Sirbic

Promocija poezije za djecu «Nije lahko biti mali»

>
2

Let's Do It

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...