Kategorije

PROF Komunikacije #svakonamjeprećiodnassamih #blog

Alisa Vrabac – Predsjednica PROF Komunikacije osvrnula se na trenutnu situaciju u našoj zemlji i tragediju koja je zadesila naše rudare, dajemo vam uvod, a za cijeli tekst posjetite link OVDJE.

… Kada je u Gazi rat, svi u BiH su manje-više na nogama, a facebook samo što ne eksplodira od broja ljutih, ogornenih, razočaranih komentara.
Kad Milorad Dodik nešto izjavi, nešto što smo do sada čuli milion puta, svi u BiH su opet na nogama; facebook, twitter i portaliski forumi su po ko zna koji put preplavljeni govorom mržnje i raznoraznim reakcijama, dok se istovremeno, onako u duhu predizborne kampanje, žurno i gusto zbijaju redovi, a ljudi po etničkoj pripadnosti vješto guraju u etničle torove. Kada se vehabije ili četnici hapse zbog osnovane sumnje da se pripremaju napasti “one druge” i na taj način narušiti teško stečeni mir i živote svih onih kojima nije do rata, svi aktivni korisnici društvenih mreža opet i bez izuzetka imaju mišljenja i veoma jasne i grlate stavove o Gazi, Dodiku, vehabijama, četnicima, Ukrajini i sl…

Oznake: , , ,
<
taidaslika1

Taida Jašarević dobitnica počasnog priznanja za grafiku...

>
Web-Banner-Music-Meeting

Prijavite se na Music Meeting

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...