Kategorije

PRO.PR Awards – priznanja doprinosu komunikacija

Sinoć je u Sarajevu, na skroman, ali dostojanstven način, održana svečanost uručenja PRO.PR Awardsa. Svečanost PRO.PR Awardsa je utemeljena kako se ne bi zaboravili pojedinci koji na stručan, etičan i kreativan način upravljaju komunikacijskim procesima i doprinose razvoju struke odnosa s javnošću.

Priznanje PRO.PR Vision Manager pripalo je Edhemu Foči, direktoru Al Jazeere Network Sarajevo, a laureati priznanja PRO.PR Awards su: Betul Mardin (Republika Turska), Cormac Liam Smith (Velika Britanija) George Ellis Ruano (Belgija), Andrey Barannikov (Ruska Federacija), Anja Linić Sikavica, Sandro Baričević, i Olivera Međugorac (Republika Hrvatska),  Dunja Mijatović i Mirna Šoja (Republika Bosna i Hercegovina), Maja Šotra, Ethem Numić i Žana Ranković (Republika Srbija), Mojca Beljan i Tamara Valenčić (Slovenija) te Emilija Zografska i Jovanka Radović (Makedonija).

18 Pro.P- dodjela nagrada

Danas je u Sarajevu, trećeg dana PRO.PR konferencije, svoja iskustva sa sudionicima podijelila predsjednica Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću (IPRA) za 2014., gđa Zehra Gungor iz Turske. Gđa Gungor je svojim izlaganjem skrenula pozornost na važnost širenja znanja o društvenim mrežama, a zaključila ga je tvrdnjom da su emocije ključ uspjeha u komuniciranju.Sandro Baričević iz Coca-Cole predstavio je društveno odgovorno poslovanje i male tajne strategije te multinacionalne kompanije. Predavanje koje je pobudilo najviše pozornosti bio je slučaj kriznog komuniciranja «Gambro», talijanske tvrtke Ferpi koja je bila izolirana tijekom razornog potresa koji je pogodio Italiju 2012. godine. Konferencija je završila okruglim stolom pod nazivom «30 godina od Zimskih Olimpijskih igara u Sarajevu» koju je moderirao glavni i odgovorni urednik Media Marketinga, Ekrem Dupanović, uz sudionike Ahmeda Karabegovića (predsjednik organizacijskog komiteta ZOI Sarajevo 1984.) i Tomislava Grizelja (jedan od dizajnera baklje ZOI Sarajevo 1984.). Sljedeća, 13. PRO.PR  konferencija održat će se u Republici Hrvatskoj, na otoku Krku, u gradu Malinskoj u travnju 2015. godine.

Nakon završena tri dana ove najpoznatije regionalne konferencije za komunikacijski i brend menadžment mogli bismo kazati kako najveći izazov za struku odnosa s javnošću predstavljaju društvene mreže – stoji u saopštenju.

Oznake:
<
IMG_7644

Održan prvi Hack day

>
VladaDvaNula 002

U Sarajevu završena konferencija Vlada 2.0

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...