Kategorije

Poznati pozivaju na Sarajevo grand Prix 2014

Ostalo je još 12 dana do velikog biciklističkog spektakla. Sarajevo Grand Prix će se održati 22.juna, sa početkom u 11h ispred gradske skupštine u Istočnom Sarajevu. Svi koji se još nisu prijavili, niste zakasnili jer to možete uraditi na www.sarajevograndprix.com.

Utrci su se pridružili i poznata lica Bosne i Hercegovine, Fuad Backović Deen, Dalal Midhat Talakić, Goran Navojec, Ivica Propadalo, Elvir Lilo Hadžijamaković, bend Dede Putra, Emir Bukovica i Frozen Camels, Haris Dubica te mnogi drugi.

Kao što ste već upoznati, Dino Merlin i Claudia, višetruka pobjednica u biciklizmu, zvanično su pozvali bh. javnost i sve zaljubljenike u biciklizam da budu dio ovog velikog društveno sportskog događaja.

Sarajevo Grand Prix je projekat pod pokroviteljstvom Međunarodne biciklističke federacije i uz aktivnu podršku Tour de France-a, a kao dio velikog projekta “Sarajevo srce Europe” koji se održava u junu 2014. godine.

Bitno je napomenuti da će biti tri vrste utrka, rekreativna, VIP utrka i ona takmičarska u kojoj očekujemo 120 profesionalnih biciklista iz Bosne i Hercegovine, Italije, Moldavije, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Mađarske, koji se takmiče za veliku nagradu Sarajevo Grand Prix. Utrka će biti duga 140 kilometara, a za sve rekreativce spremljene su fun zone u kojima će moći uživati i družiti se.

Na utrku dolazi i direktor Tour de France-a, ali i šampioni ove prestižne utrke, Bernard Hinault, Bernard Thevenet, Stéphane Roche, Felice Gimondi i Joop Zoetemelk.

Nedjelja, 22.juni Sarajevo Grand Prix.

Oznake:
<
screen6

Brazilski Tico-Tico za naše Zmajeve

>
BC4

3. Business café najavljuje uspješnu poslovnu priču...

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...