Kategorije

OK i EXIT avantura za nezaboravan provod ovoga ljeta

Za sve ljubitelje dobre zabave i vrhunskog provoda OK Fest i EXIT su u okviru zajedničke saradnje, pripremili specijalnu ponudu! U pitanju su posebni paketi u kojima se posjetiocima ovogodišnjeg OK Festa na Tjentištu nudi mogućnost kupovine paketa (ulaznica+kamp) za EXIT, SEA DANCE ili Avanturu (Exit + Sea Dance) po vrlo povoljnim uslovima, već od 135,00 KM.

Sve informacije o ovoj specijalnoj ponudi možete pronaći na zvaničnoj web stranici OK Festa, a tu su i kontakt informacije za prijavu i kupovinu paketa.

Od Tjentišta, preko Novog Sada, pa sve do Jaza uživajte u najboljem provodu i nezaboravnoj avanturi ovoga ljeta. Sjajni izvođači i ljepota različitosti, svake od ove tri lokacije, garantuju odličnu zabavu i provod za pamćenje.

Zagrijavanje počinje na Tjentištu …. Podsjećamo vas da će se ovogodišnji OK Fest održati 03/04/05 jula, a među headlinerima naći će se poznati regionalni izvođači: Brkovi, Elemental, Zabranjeno pušenje, Rundek Cargo Trio, Eyesburn, Bad Copy, Darkwood Dub, Električni orgazam, Hladno pivo…

Oznake: ,
<
Facebook-Messenger-videobellen

Novo iz Facebook-a: Video pozivi putem messengera

>
SarajevoGrandPrix2015 logo

Biciklisti obaraju Guinnissov rekord na Sarajevo Grand...

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...