Kategorije

Novi posao u Njemačkoj: Spavajte s prostitutkama i bit ćete za to plaćeni

Premda na prvu zvuči kao nekakva šala, predstavnici internetske stranice Kaufmich potvrdili su za CNBC da se u Njemačkoj najozbiljnije traže “kušači bordela”, što u suštini znači da će angažiranim ljudima biti plaćeno da spavaju s prostitukama.

Na budućim zaposlenicima neće biti samo da ocjenjuju vještine dama noći, već i da daju sveukupno mišljenje o pojedinom bordelu, da prenesu klijentima je li mjesto čisto, pridržavaju li se “uposlenice” uputstava o sigurnom seksu…

“U Njemačkoj je legalno držati bordel, međutim dosad nismo imali sistem pomoću kojeg bi ocjenivali kvalitetu njihove usluge. Kaufmich zapravio želiti biti nešto poput TripAdvisora. Želimo da se ljudi upravo kod nas mogu detaljno informisati prije nego li izaberu u koji će”, izjavio je menadžer Kaufmicha Ben, koji je naglasio da će pri odabiru kandidata prednost imati oni koji bordele već neko vrijeme posjećuju.

Također, od zainteresiranih će se između ostalog tražiti i fakultetsko obrazovanje, zdravstvena potvrda te tečan govor njemačkog jezika (poželjan je i francuski).

Za posao se do sada prijavilo oko 150 ljudi, najveći broj njih iz Njemačke, Belgije i Holandije, a Ben u razgovoru za CNBC nažalost nije otkiro koliko će zarađivati oni koje će zaposliti.

<
Detroit_Downtown_Sports_Zone_2013

Gradovi koji vam plaćaju da živite u njima

>
Screen Shot 2015-03-27 at 15.13.28

Novi dnevnik uređuju Dino Mustafić i Selma Spahić

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...