Kategorije

Novi ciklus radionica Malog Magacin Kabarea

Od ovog septembra Mali Magacin Kabare započinje novi ciklus radionica i uvodi novitete u svoj rad. Radionice kreativnosti i mašte i gitare i muzike, nastavljaju svoj rad, ali otvaraju svoja vrata i tinejdžerima.

Od ovog ciklusa Mali Magacin Kabare bit će bogatiji i za novu radionicu. Radionica Stripa će voditi Filip Andronik, strip crtač i stand up komičar, a polaznici će učiti o stilovima crtanja, načinu na koji mogu osmisliti svoj lik i priču, te će crtati i stvarati svoj strip.

Polaznici Malog Magacin Kabarea su u protekle tri godine predstavili 3 predstave, te pripremiili prvi bh. dječiji dokumentarno igrani film Mit o Bosni i Hercegovini, a u oktobru će predstaviti i svoj drugi film, mjuzikla LJUBAV.

Mali Magacin Kabare je jedinstven program radionica kroz koje djeca razvijaju svoju maštu, uče, ali imaju priliku slobodno iskazati svoje mišljenje i stav o društvu u kojem žive. Na kraju svakog ciklusa radionica, djeca predstavljaju svoj rad kroz film, te su prošle godine predstavili prvi dječiji bh. dokumentarno igrani film ”Mit o Bosni i Hercegovini”. O problemima s kojim se susreću roditelji i njiovom uticaju na djecu, polaznici Malog Magacin Kabarea kroz svoje likove, priče i filmove šalju jasnu poruku i stav o lošim odnosima i stanju našeg društva.

Za prijave i više informacija svi zainteresovani mogu kontaktirati na broj telefona 066 935 016 ili putem e-maila mmk@magacinkabare.com.

Oznake:
<
Screen Shot 2014-08-27 at 13.26.40

Pogledajte kako Wladimir Klitschko realizuje ALS izazov

>
Screen Shot 2014-08-29 at 12.32.42

Gospodar prstenova

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...