Kategorije

Merlin, Brega, Brena, Nina i Čola u izdanjima u kojem ih još niste vidjeli

Televizija Pink BH će u novoj jesenjoj shemi svojim gledateljima ponuditi cjelovečernji zabavni šou Magacin Kabarea kakav do sada nije viđen na ovim prostorima, a nalik je show programu “Frank Sinatra and Friends”.

Riječ je o zabavnom programu pod nazivom “Magacin Kabare Show” koji će se raditi u koprodukciji Magacin Kabarea i Pink BH, a sastoji od šesnaest epizoda u trajanju od šezdeset minuta koje će biti izvedene i snimljene u kabaretskoj atmosferi Caffe cluba Gogo pred oko osamdeset gledatelja. Pod vodstvom najuspješnije i najpoznatije mlade bh. glumice Zane Marjanović, potom Moamera Kasumovića i Mone Muratović na sceni će se izmjenjivati glumci, pjevači i komičari koji će se na duhovit način osvrtati na aktuelna dešavanja u društvu, a cijeli show režirat će Emir Kapetanović, umjetnički direktor Magacin Kabarea.

U intimnoj i opuštenoj atmosferi kabaretskog kluba, u svakoj od epizoda “Magacin Kabare Show” će ugostiti najzanimljivije ličnosti bosanske, regionalne i svjetske javne scene.

Nepoznate činjenice o poznatima, pjevačima koji glume i glumci koji pjevaju učinit će ovaj show jedinstvenim televizijskim proizvodom u kojem će se promovisati bosanskohercegovaki humor i kultura. Show će ponuditi sat vremena vrhunske zabave, smijeha i muzike, pokazat će slavne ličnosti onakve kakve ih do sada publika nije vidjela.

Prvo emitovanje je planirano 14. septembra u 22 sata na ružičastoj televiziji, a “Magacin Kabare Show” i Pink BH će ugostiti zvjezde poput Dine Merlina, Gorana Bregovića, Severine, Brene, Nine Badrić, Zdravka Čolića…

Oznake:
<
Foto 4

Mladi za evropsku budućnost Bosne i Hercegovine

>
10429310_10202478345223211_6243352558931139789_n

Edin Džeko kroz crtež umjetnice Esme Kurbegović

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...