Kategorije

Međunarodni kamp golmana

Mladi učesnici Drugog međunarodnog kampa za nogometne golmane u Sarajevu i Vogošći jučer su drugog dana kampa nastavili treninge, te imali i prvi izlet. Nakon ručka, polaznici kampa su prošetali centrom Sarajeva, te posjetili njemačku ambasadu gdje su naišli na topao doček njenih uposlenika.

kamp drugi dan-11

Također, imali su priliku vidjeti i ljepote obnovljene sarajevske Vijećnice, a nakon izleta su imali kondicioni i fitness trening sa prof. dr. Lejlom Šebić na “Žutoj tabiji”.

kamp drugi dan-11

Ovaj trening je privukao i veliki broj turista koji su sa znatiželjom posmatrali vježbe i fotografirali mlade golmane i njihovu trenericu.

kamp drugi dan-5

Kamp traje do 5. avgusta do kada će mladi golmani koji tek počinju svoju karijeru usavršavati svoje sportske golmanske vještine  od strane tima trenerskih golmana, u kojem su i Vukašin Petranović i Mirsad Karić.

kamp drugi dan-1

Podršku organizatoru, sportskoj organizaciji “Management&Promotion Team” su pružili i kapiten reprezentacije Edin Džeko, Asmir Begović, Slobodan Čobo Janjuš, Zdravko Čolić.

Za zanimljive nagrade pobrinuli su se Asmir Begović i Oliver Baumann, golman njemačkog bundesligaša Hoffenheima. Naime, naš reprezentativni golman poslao je dres u kojem je branio protiv Izraela, a Baumann svoj dres sa potpisom. Golman Hoffenheima kamp je podržao i obezbjeđivanjem dvije VIP ulaznice za jednu od utakmica ovog njemačkog kluba na koje će ići najbolji učesnici kampa koji će imati priliku da upoznaju odličnog njemačkog golmana.

Oznake:
<
Untitled

Tehnike političkog komuniciranja Kolinde Grabar Kitarović...

>
download

Aquarius Vils program avgust 2015

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...