Kategorije

Maturantska parada 2014

Završna smotra ovogodišnje, osme po redu, MATURANTSKE PARADE biće održana u petak 23.05. sa početkom u 10:00. Ovo je godina koja će okupiti maturante iz najvećeg broja gradova u Bosni i Hercegovini ( Bihać, Travnik, Zenica, Tuzla, Visoko, Kakanj, Jablanica, Konjic,Trebinje, Sarajevo), te da će i ove godine nakon dvomjesečnih priprema i velikog broja zabava, sa vršnjacima iz dvanaest evropskih zemalja pokušati oboriti GUINNES – ov rekord. Sam rekord je beznačajan u odnosu na značaj zajedništva, veličanstveno obilježavanje konca srednješkolskog obrazovanja i saznanja da mladi imaju priliku proslijediti izuzetno pozitivne vibracije dokazujući da u budućnosti možemo računati na njih.

Maturanti iz Bosne i Hercegovine imaju jedinstvenu privilegiju da budu sudionici velikog karnevala što će ujedno biti njihova podrška nogometnim Zmajevima pred početak svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu. Uz podršku Ambasade Brazila stvorit ćemo istinski brazilski ugođaj što će, sigurni smo, privući veliku pažnju i odobravanje svih onih koji se tog 23. maja nađu na ulicama Sarajeva.

Uz tradicionalnu podršku prijatelja MATURANTSKE PARADE svi maturanti ponovo će nositi plavo – žute majice koje obezbjeđuje PREVENT, Imat će generalnu probu na TERMAMA ILIDŽA nakon koje slijedi zajedničko druženje na njihovim bazenima. U toku priprema za samu Paradu družit će se na dva velika maturantska party-ja, a nakon karnevala svi će uživati na velikom after party-ju ćiji će specijalni gosti biti poznata grupa ZOSTER. Uz veliki broj poklona prijatelja Parade ( parfemi, šminka, red-bull ) koje će maturanti dobijati u toku priprema za Paradu možemo zaista s ponosom pozvati sve maturante srednjih škola da se u što većem broju ukljuće u najveću maturantsku zabavu na svijetu.

Oznake:
<
collage

Prvi radni dan svjetski poznatih fudbalera

>
collage1

10 zanimljivih činjenica o Twitter-u

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...