Kategorije

Mala lavica dobila ime

Antena Sarajevo u saradnji sa Pionirskom dolinom i kompanijom Podravka realizirala je od 27.oktobra do 7.novembra, akciju „Kako ti je ime Lave“ u kojoj su slušatelji Antene Sarajevo predlagali ime za novu zvijezdu Pionirske doline.

Na Facebook page-u Antene Sarajevo pristiglo je više od 700 prijedloga za ime male lavice. Žiri u sastavu Vedad Škapur, veterinar Pionirske doline, Biserka Tanović-Sužnjević, marketing Podravka Sarajevo, Samira Poričanin-Petrešin, programska direktorica Antene Sarajevo i Almir Kurt, kreativni direktor RSG group donio je konačnu odluku o pobjedniku/kumu imena maloj lavici.

U srijedu, 12. novembra u Pionirskoj dolini u 12 sati zvanično je predstavljeno ime nove zvijezde Pionirske doline. Naša mala lavice zove se Piolina!

DSC07604

Ponosni kum imena je slušatelj Antene Sarajevo, Edin Bešlić. „Prvo kumstvo i to za lava, nije moglo bolje ispasti. Ideja za ime Piolina je izvedenica od Pionirske doline i meni se učinilo simpatično. Mnogo mi je drago da je moj prijedlog usvojen“, kazao je kum male lavice.

Poklon paket Lino proizvoda i godišnju porodičnu ulaznicu za Pionirsku dolinu, kum Edin je poklonio djeci iz Dječijeg doma Bjelave. Diplome o uspješno realiziranom projektu sa ponosom su preuzeli i predstavnici Pionirske doline, kompanije Podravka i Antene Sarajevo.

Podsjećamo da su lav Rily i lavica Sarajčica dobili mladunče početkom septembra , a uz pomoć svojih kumova mala lavica je 12. novembra svečano dobila i svoje ime – Piolina!

DSC07559

Oznake:
<
pozivnica lavica

Mala lavica dobija ime

>
9. Pravo Ljudski - Day 1 05

Zumiraj Prava program za mlade

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...