Kategorije

Kupovinom čestitki pomažemo misiju SOS Sela – “Topli dom za svako dijete “

Trenutno u SOS Dječijim selima je 278 dječaka i djevojčica koji su svoj topli dom pronašli u dva bosanskohercegovačka SOS Dječija sela, a kroz program Jačanja porodice, koji ima za cilj prevenciju odvajanja djece od porodice porijekla, radi se sa 193 socijalno  ugroženih porodica i 489 djece. Kroz edukative programe u koje spadaju: Centar za rani rast i razvoj, SOS Dječiji vrtići, Centri za dijete i porodicu, Centar za mlade i Superbus, pruža se servis za djecu od najranije dobi do njihovog osamostaljenja.

Jedan od  načina da ova organizacija osigura sredstva neophodna za  pružanje kvalitetne i dugoročne podrške je i prodaja novogodišnjih čestitki.

Motiv 4

Ukoliko želite pomoći rad SOS Dječijih sela BiH kupite novogodišnje čestitike. Na raspolaganju su Vam dvije grupe čestitiki sa različitim motivima:

  • dječijim crtežima
  • fotografijama djece iz SOS Children Villages International.

Djeca iz SOS Dječijih sela kreiraju i oslikavaju motive na čestitkama, sa prigodnim novogodišnjim temama, možete odabrati i čestitke sa fotografijama djece iz SOS Children Villages International. Na poleđini svake čestitke je sadržana poruku na četiri svjetska jezika (engleskom, njemačkom, francuskom i talijanskom) da je prihod od prodaje namijenjen djeci bez roditeljskog staranja. Sve čestitke imaju oslikanu kovertu.

Kompanije koje se odluče za kupovinu čestitki, svoj logotip mogu štampati u unutrašnjem dijelu čestitke. Dodatno za otkup velikih tiraža (od 20.000 komada i više) postoji mogućnost kreiranja čestitke u skladu sa specifičnim zahtjevima kompanije.

Za kupovinu čestitki sa pripadajućom oslikanom kovertom u tiražu do 100 komada cijena je 2 KM po komadu, čestitke u tiražu od 101 do 500 komada prodaju se po cijeni od 1,80 KM po komadu, dok se čestitke u tiražu preko 500 komada prodaju po cijeni od 1,5 KM. Možete odabrati jedan ili kombinovati različite motive.

Naručitelji na području Sarajevskog kantona mogu, sa predočenom kopijom uplatnice ili novcem u gotovini, čestitke preuzeti svakim radnim danom od 08:00 do 16:30 sati u Nacionalnom uredu naše organizacije, ulica Semira Frašte bb, naselje Mojmilo. Naručiteljima koji poruče dvadeset ili više čestitki, narudžba će biti dostavljene na adresu. Svim naručiteljima izvan Sarajeva, čestitke će bez naknade poštanskih troškova, biti poslane isti dan po primitku kopije uplatnice.

Motiv 2

Plaćanje čestitki možete izvršiti na slijedeće načine:

Žiro račun kod Raiffeisen bank: 1610000000000011, poziv na broj 502021000-030000626-9 (KM)

Žiro-račun kod Union banke: 1020440000052478

Putem on-line forme na web stranici ili lično u našim prostorijama na adresi Semira Frašte bb

Kupovinom češtitki pomažete misiju prema kojoj želimo osigurati: “Topli dom za svako dijete “.

Svi naručitelji narudžbe mogu izvršiti putem telefona 033/465 053 ili e-maila cestitke@sos-ds.ba

Oznake:
<
SOS Djecija sela BiH

Kampanja SOS Dječijih sela BiH za prikupljanje sredstava

>
Suncokreti 1

Hor Suncokreti objavljuje spot i prvi album

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...