Kategorije

Kad “mali” nadmaše “velike” #BHTelecomKidsfashionweek

Djevojčice i dječaci modne agencije Nova maS ponosni su vlasnici epiteta das u bili dijelom prvog BH Telecom Kids fashion week-a koji je održan u Sarajevu.

Dvodnevni BH Telecom Kids fashion week predstavio je kreacije Design by “A”, Alme Musilović, All About Apple – Elme Smajlović, BH Crafts od bh. rukotvorina i Metaphysika Adnane Handžić. Publika je uživala i u kreacijama Alma Ras, Venice-multi brand, Wearable Ary & Adellina Art, te reviji kreacija Mini Me Nermine Varešanović.

Projekat je realizovan u saradnji sa udruženjem Svjetlo i dio prikupljenih sredstava bit će poklonjen djeci sa posebnim potrebama.

Alma Musilović,  vlasnica modne agencije Nova maS i organizatorica ovog modnog događaja još jednom je pokazala svoju nevjerovatnu volju da i djeca ponosno šetaju modnim pistama, jednako kvalitetno kao i njihove starije kolege

“Publika je rekla svoje, svi su bili na nogama. Prepuna sam emocija I uzbuđenja, jer se i moj, ali i dječiji san ostvario. pisem vam sa puno emocija i uzbudjenja jer se moj sam i djeciji san ostvario. Ovo je za moju, za našu djecu, jer Sarajevo je zaslužilo ovakav projekat. Pozdravljam dobronamjernost jer u dva dana BHTKFW mnogobrojna publika nije štedila dlanove. Dali su nam krila da letimo više bolje i duže” – izjavila je za Backstage.ba Alma Musliović.

Oznake:
<
10348448_770999379700114_3646023719373181051_n

Muzej Ratnog Djetinjstva

>
Human rights dont apply_foto Tim Clancy

Tim Clancy i Jim Marshall ne posustaju u pomoći...

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...