Kategorije

Još samo 7 dana do dolaska FIFA World Cup trofeja u Bosnu i Hercegovinu

Do dolaska FIFA trofeja Svjetskog nogometnog prvenstva u Bosnu i Hercegovinu ostalo je još samo 7 dana.Uorganizaciji Kompanije “Coca-Cola”trofej stiže posebnim letom iz Praga,u posebno uređenomavionu za ovu priliku, akompletno interaktivno iskustvo s najpoželjnijim sportskim trofejem na svijetu svi će ljubitelji nogometa moći doživjeti u Dvorani “Mirza Delibašić” 7. i 8. marta 2014.

5

Za sve one koji neće biti u prilici da ovog ljeta budu u Brazilu, Coca-Cola i FIFA donose dašak Brazila u Sarajevo. Na posebnom interaktivnom događaju u Dvorani “Mirza Delibašić” 7. i 8. marta ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu imat će priliku uživo vidjeti trofejtežak6,175 kg, koji mogu dotaći samo osvajači titule i predsjednici država. Inače, na cijeloj turneji kroz 90 država očekuje se da će oko 800 000 ljudi imati priliku fotografirati se pored originalnog FIFA trofeja Svjetskog prvenstva.

3

Svi će posjetitelji imati priliku i da se potpišu na transparent podrške našem nacionalnom timu. Taj će transparent Coca-Cola pokloniti našim navijačima, kako bi na što bolji način mogli podržati Zmajeve u Brazilu.

 

INFOGRAFIKA

«Siguran sam da će našim momcima u dalekom Brazilu puno značiti podrška hiljada Bosanaca i Hercegovaca pretvorena u navijačke transparente koji će se naći na tribinama brazilskih stadiona», poručio je Predrag Pašić, ambasador dolaska FIFA trofeja Svjetskog nogometnog prvenstva u BiH, prisjećajući se kako je i tokom njegove karijere publika uvijek bila dvanaesti igrač od neprocjenjive vrijednosti. On je pozvao sve zainteresovane da posjete ovaj događaj i svojim potpisom na transparent budu podrška našoj reprezentaciji.

1

S velikim nestrpljenjem očekujem dolazak Trofeja, ali i da zajedno sa svim zaljubljenicima u nogomet pogledam izložbu fotografija bh. reprezentacijei da se zajednoprisjetimo trenutaka koji su nas vodiliod prve zvanične utakmice reprezentacije BiH u Albaniji 1995. pa sve dohistorijskog uspjeha plasmana na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu”, dodaoje Pašić.

2

U interaktivnoj zoni posjetitelji će imati priliku upoznati se sa historijom reprezentacije BiH kroz svojevrsno putovanje kroz vrijeme i kolaž fotografija. U toku ovog jedinstvenog dvodnevnog događaja partneri projekta “Kia” i “Centrotrans” omogućit će potpuno besplatan prijevoz do Dvorane “Mirza Delibašić” svim vlasnicima ulaznica.Sport life Adidas će svima pružiti priliku da se zabave i osvoje nagradei popuste uSportlife prodajnim objektima.

Napominjemo da se besplatne, ali obavezne ulaznice za ovaj događaj mogu osigurati putem portala www.kupikartu.ba na www.coca-cola.ba, kao i skeniranjem QR koda koji se nalazi na Coca-Cola 0,5L promotivnoj boci s etiketom inspirisanom turnejom Trofeja. Također, karte se mogu preuzeti i u prodajnim objektima Sport Life-a širom Bosne i Hercegovine.

<
oxford-scholarship-2012

2014 Annenberg / Oxford Summer Institute

>
cats-in-love

Bezgranična ljubav – za sve ljubitelje životinja,...

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...