Kategorije

Humanitarna izložba Foto-video kluba Valter za Udruženje ”Srce za djecu koja boluju od raka”

Druga humanitarna izložba Foto – video kluba Valter otvorena je sinoć u galeriji BlackBox, ul. Vrazova br. 5. Svi prihodi od kupljenih fotografija namjenjeni su udruženju ”Srce za djecu koja boluju od raka” koje će sredstva iskoristi za izgradnju roditeljske kuće za smještaj djece oboljele od raka i njihovih roditelja, pri Pedijatrijskoj klinici KCU u Sarajevu.

Plakat final

Umjetničke fotografije prirode i drugih motiva, mogu se kupiti po simboličnoj cijeni od 100 KM. Fotografije su printane na kvalitetnom papiru veličine 50 x 40, uramljene sa antirefleksnim staklom, te spremne za dekoraciju poslovnog ili životnog prostora.

Autori fotografija: Abdulah Pejkić, Admir Dervišević, Alma Mujanović, Eldin Hasanagić, Mirna Dervišević, Muhamed Borović, Selma Hašimbegović, Sulejman Omerbašić, Zenir Šuko. Pogledajte fotografije koje možete kupiti i na taj način pomoći Udruženju ”Srce za djecu koja boluju od raka”!

Pomozimo mališanima da imaju bolje uslove u teškim trenutcima. Izložbu su pomogli: Kupitehniku.ba, PROMA, Galerija CD ART, domoinvest, STROPING d.o.o, Abeille, Džena d.o.o Gradačac.

Izložba je otvorena 7 dana.

Za sve dodatne informacije mozete kontaktirati g. Muhameda Borovića (predsjednika FVK Valter) na 061 351 034.

Oznake: ,
<
collage

Groznica subotnje večeri

>
preminuo-gabriel-garcia-marquez

Gabriel Garcia Marquez: Nezaboravni citati koji su ostali...

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...