Kategorije

Golmanski kamp koji podržava Manuel Neuer u Sarajevu od 16. do 20. juna

Međunarodni golmanski kamp koji podržava njemački reprezentativac i golman Bayerna Manuel Neuer održat će se u Sarajevu od16. do 20. juna. Za organizaciju ovog jedinstvenog sportskog događaja u cijelom regionu zaslužan je Adi Musić, nekadašnji golman zagrebačkog Dinama, Malmea i Munchena 1860, koji je porjeklom iz Prijedora, te sportske organizacija “Sportscout” i “Management&PromotionTeam”.

music i nojer3

Pored golmana iz naše zemlje u golmanski dolazi desetak talenovanih čuvara mreže iz Njemačke, Turske, Švedske, Švicarske, Hrvatske, Crne Gore… Polaznike kampa pored Musića trenirat će Mirsad Karić BH trener golmana koji svoju karijeru u Italiji i Samir Hido, trener golmana švicarskog Lucerna.

sivsisc i music“Ovaj kamp fudbalskih golmana namijenjen je budućim čuvarima mreža, dječacima i djevojčicama, uzrasta od 10 od 20 godina. Kamp je nastao kao inicijativa međunarodno priznatih trenera iz oblasti fudbala, koji su svoje karijere gradili u timovima u Bosni i Hercegovini, a nastavili u poznatim klubovima u inostranstvu. Pored Manuela Neuera naš Međunardoni golmanski kamp podržali su i reprezentativci Emir Spahić, Asmir Begović i Edin Džeko” – kaže Adi Musić.

begovic i music

<
Nahla konferencija 10

Konferencija “Žene u socijalnom poduzetništvu:...

>
JoinUs_press_2

Na Evroviziji u Copenhagenu 37 zemalja

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...