Kategorije

Dječiji sajam u Sarajevu 6.- 8.11.2015

Na veliku radost mališana i roditelja Dječiji sajam po drugi put stiže u sarajevski centar Skenderija od 6. – 8. 11. 2015. Dječiji sajam svojim edukativnim, kreativnim i maštovitim sadržajima već 10 godina oduševljava posjetitelje širom regiona, a u Sarajevo je po prvi put stigao prošle godine, izazvao odlične reakcije i već u prvom izdanju postavio svojevrsne rekorde. Za tri dana sajam je posjetilo više od 27 000 posjetitelja, uz predstavljanje više od 50 izlagača.

1. Djeciji sajam

Ove godine veselje i zabava se nastavljaju, a organizator Cuspis d.o.o. za sve posjetitelje priprema vrhunske sadržaje, kreativne radionice, jedinstvene aktivnosti, brojna iznenađenja i poklone, te mnoštvo radosti i smijeha. Iako slovi za najšareniju i najveseliju dječiju smotru u regionu, sajam se od osnivanja bavi i u fokus stavlja porodicu kao jezgro društva, zatim edukaciju, razvoj i odgoj djeteta od najranije dobi, preko vrtičkog uzrasta, do školovanja. Upravo zbog sjajnih rezultata sajma, njegove plemenite misije i efekta na lokalnu zajednicu projekat je prepoznao i podržao i vladin i nevladin sektor. Uz njihovu podršku, ali i podršku dugogodišnjih prijatelja i sponzora, Dječiji sajam će i ove godine interaktivno tretirati najzanimljivije aspekte porodice i roditeljstva, te sigurnog rasta i razvoja djeteta i iskoristiti publicitet da ukaže na goruće probleme porodice i ponudi najbolja rješenja.

1. Djeciji sajam 1

Festivalski segment sajma biće odlična prilika da sarajevski mališani i njihovi odgajatelji kroz recitatorske, pjevačke, glumačke, plesne nastupe, sportske discipline i izlaganje kreativnih radova mnogobrojnoj publici u dvorani Mirza Delibašić pokažu svoj predani rad i talenat. Mnogim mališanima sajam će biti jedinstvena prilika da se kroz igru i zabavu upoznaju sa radom i svrhom službi od javnog značaja, poput vatrogasne službe, policije i zdravstva, ali i da upoznaju neke od omiljenih ličnosti iz sportskog i javnog života.

1. Djeciji sajam 2

Pomno birani partneri i sponzori, uz stručno osoblje, na sajmu će predstaviti svoje najbolje programe, zdrave i provjerene usluge i proizvode, što će riješit brojne roditeljske dileme, ali i omogućiti razmjenu iskustava. Kompletan asortiman partnera biće izložen po jedinstvenim, sajamskim cijenama, s posebnim naglaskom na program za bebe, kako bi roditelji optimizirali vlastiti budžet. I ove godine ulaz na Dječiji sajam je besplatan.

500x500

Više na: http://www.djecjisajam.com, te Facebook pageu.

Oznake:
<
MESS - Plakat

MESS

>
Dan inkluzije (1)

U Sarajevu obilježen «Inkluzivni Dan» Svi se smijemo,...

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...