Kategorije

Čokoladni neredi

25.07.2014. s početkom u 20h na Španjolskom trgu u Mostaru, u parku Petar Kočić u Banja Luci, te ispred BBI centra u Sarajevu održat će se treći po redu Čokoladni neredi.

Svi čokoljupci pozvani su da sa sobom ponesu po dvije čokolade. Jednu koju će dijeliti s čokoekipom i drugu koju će donirati za djecu sa područja koja su najteže pogođena nedavnim poplavama. Skupljanje doniranih čokolada organizirat će se u Mostaru, Banja Luci i Sarajevu. Dosad je barem 10-ak drugih gradova iz regije najavilo čokoladne skupove, a u duhu Čokoladnih nereda pozivamo sva mjesta i gradove u BiH i regiji da budu dio događaja kroz spontana okupljanja u isto vrijeme.

Kako bi ova malena sličnost svih nas postala što očiglednija, organizatori pozivaju d sve svoje čokoladne fotografije objavljujete javno na Facebook-u s oznakom #cokoneredi. Ako niste u prilici fizički sudjelovati u Čokoladnim neredima, objavljujte svoje fotografije s omiljenim čokoladama.

A ako mislite da će se ideja svidjeti i vašim prijateljima iz inozemstva pozovite ih da i oni sudjeluju uz oznaku #chocolution.

Proteklih su godina stizale fotografije sa svih kontinenata. Sve novosti i razvoj događaja pratite na: https://www.facebook.com/cokoladni.neredi

Oznake:
<
collage2

Novi crteži Zmajeva

>
Image 3

Iz Neymar Jr. perspektive #4KA500Panasonic

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...