Kategorije

Business Cafe

Nakon uspješno organiziranog prvog Business caféa, agencija GMS organizira i drugi, događaj namijenjen BH poduzetnicima i menadžerima, te onima koji to tek namjeravaju postati. Prvom Business caféu prisustvovalo je 50 učesnika iz različitih industrija koji su imali priliku slušati o iskustvima govornika – gospodina Fadila Novalića i pitati ga za savjet u oblasti koja njih interesuje, a potom i razmijeniti međusobna iskustva za vrijeme priređenog networkinga.

kXqlizxo

Govornici drugog Business caféa zakazanog za srijedu, 9.4. u Atrium sali hotela Europa su gospodin Milad Čerkić i gospodin Damir Ibrišimović, osnivači kompanije Atlantbh – prve web design i hosting kompanije u  BiH osnovane 1996. godine. Ovu kompaniju mnogi su istakli kao primjer nevjerovatno uspješne poslovne priče ostvarene u Bosni i Hercegovini, stoga vjerujemo da će svi učesnici uživati u prilici da upoznaju osnivače kompanije i čuju nešto više o njihovim dostignućima.

Ni ovaj put agencija GMS nije zaboravila društvenu odgovornost pa će u sklopu drugog Business caféa predstaviti Udruženje oboljelih od multiple skleroze Kantona Sarajevo. Predstavnici Udruženja obratit će se prisutnima, a za Udruženje će biti prikupljene i dobrovoljne novčane donacije.

Broj mjesta je ograničen. Pored gostiju koji će dobiti pozivnicu za učešće, moguće je poslati i prijavu najkasnije do 4.4.2014. godine, nakon čega će GMS izvršiti selekciju te poslati pozivnicu onima koje odabere kao goste na drugom Business caféu.

Oznake: ,
<
novak-djokovic-img7450_668

Poslušajte kako Nole pjeva na rumunskom

>
Zvanično otkrivanje ploče 2

Centar će poboljšati kvalitet života osoba sa...

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...