Kategorije

Budite i Vi u Zmajevom gnijezdu

Fudbalska atmosfera pred početak Svjetskog prvenstva u Brazilu se zagrijava, što je slučaj i u Bosni i Hercegovini čija će reprezentacija po prvi put zaigrati na ovom takmičenju. Najveća ‘fan zona’ bit će postavljena u samom centru Sarajeva odakle će se bodriti Zmajevi i pratiti utakmice Svjetskog prvenstva.

Zmajevo gnijezdo će od 12. juna do 13. jula na Trgu oslobođenja Alija Izetbegović biti utočište za ljubitelje fudbala. Ovaj događaj je pravi mali raj za navijače jer će imati sve na jednom mjestu – gledanje utakmica na velikom LED ekranu, šator sa 600 sjedećih mjesta, takmičenje u stonom fudbalu, kladionice uživo, info pult, food corner, nagradne igre i mnoštvo drugih zabavnih aktivnosti.

Zmajevo gnijezdo cover

Otvorenje je zakazano za 12. juni u 18 sati kada će nastupiti grupa Diskobajagi, nakon čega će se pratiti zvanično otvarenje Mundijala susretom Brazil – Hrvatska. Zmajevo gnijezdo bit će otvoreno svaki dan od podneva do tri sata iza ponoći, a pratit će se sve utakamice i aktivnosti Svjetskog prvenstva. U periodu održavanja, bit će glavno mjesto susreta za ljubitelje sporta i dobre zabave, odakle će se čuti najglasnija podrška našoj reprezentaciji.

coca cola turnir

U toku su prijave za Coca Cola turnir u stonom fudbalu, a više informacija o turniru i aktivnostima Zmajevog gnijezda pronađite u Facebook grupi.
Zmajevo gnijezdo logo

Oznake:
<
collage

8. izdanje Internacionalna sekcija Sarajevo 17. Juni, 2014...

>
screen6

Brazilski Tico-Tico za naše Zmajeve

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...