Kategorije

„BRAVE STARTUP“ – Internet StartUp program na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu

Centar za preduzetništvo i upravljanje znanjem, Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, čija je misija promicanje i unapređenje preduzetničke kulture i primjena principa upravljanja znanjem, uspješno organizuje drugi ciklus sistemske edukacije za ambiciozne, kreativne i entuzijastične potencijalne preduzetnike. Program nosi naziv „Brave StartUp – Internet StartUp Program“ i dizajniran je za samostalne i jednostavne preduzetničke biznise.

Ovaj proces provodi pojedinca kroz kompletan proces poslovanja, od osnovnih komponenti do globalno održivog internet biznisa. Program je dizajniran na način da funkcioniše i u zemljama u tranziciji kakva je i sama Bosna i Hercegovina, te ne zahtijeva uobičajno, kao što je početno ulaganje, tehničke, dizajnerske, poslovne, pravne ili računovodstvene vještine. Ovaj program jednostavno traži aktivno poznavanje engleskog jezika, laptop i internet konekciju, te jaku volju i želju za radom.

Predviđeno vremensko trajanje programa je šest (6) do devet (9) mjeseci i temeljit će se na  praktičnom, akciji orijentisanom, prenosu znanja. Sve naučeno bit će praktično primjenjivo istog trenutka na mobilnim i internet aplikacijama. Kompletna internet struktura bit će osigurana od strane mentora ovog programa, a do kraja programa svi marljivi i aktivni polaznici bit će vlasnici ili suvlasnici internet sajta, video škole, mobilne aplikacije ili autori digitalne knjige globalno distribuirane.

Za sve zainteresovane, prijave su otvorene od srijede, 05.03.2014. godine do petka, 14.03.2014. godine. Broj mjesta je ograničen!

EFSA te poziva da se prijaviš i iskoristiš svoju šansu!

Sve informacije o programu možete pronaći na: www.brave-startup.com

<
collage1

Naše dame o MARTU OSMOM!

>
Veliki interes za sadrzaj u interaktivnoj zoni

U Sarajevu u organizaciji Coca-Cole završena izložba...

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...