Kategorije

BiH postala članica Svjetske asocijacije poduzetnica

U Dubrovniku je ovog vikenda održana svjetska konferencija Međunarodne asocijacije poduzetnica FCEM na kojoj su učestvovale i poduzetnice iz BiH.

Naime, Asocijacija poduzetnica „One“ iz Sarajeva, a koja okuplja poduzetnice iz cijele BiH postala je članicom ove svjetske organizacije koja okuplja najuspješnije žene iz sektora privatnog biznisa.

“Riječ je o snažnoj organizaciji koja vodi računa o svojim članicama, povezuje poduzetnice iz cijelog svijeta i lobira za njih. Za Bosnu i Heregovinu ovo je iznimno važno jer otvara mogućnost investiranja i stvaranje mreže kontakata za naše poduzetnice sa poduzetnicama iz mnogo ekonomskih stabilnijih zemalja” – istakla je Aida Zubčević, predsjednica Asocijacije poduzetnica „One“ koja je potpisala članstvo u FCEM-u.

poduzetnice2

U okviru konferencije održan je i Sajam ženskog poduzetništva jugoistočne Evrope, a u organizaciji GTF-a (Gender Task Force) iz Hrvatske. Na Sajmu su se na bh. štandu predstavile kompanije „Erikson Trade“, „Halilović d.o.o.“, Casting agencija „Zona“, agencija „Poslovna izvrsnost“ i „Faveda“ d.o.o.

Oznake:
<
MESS_Modul Memorije 2014_B1

Modul Memorije 2014

>
Gregory Porter

Gregory Porter otvara 18. JAZZ FEST!

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...