Kategorije

Adidas službeno predstavio novi dres Zmajeva

Novi dres napravljen je u tradicionalnim bojama naše države, a premijeru u novom dresu Zmajevi će imati u prijateljskom susretu protiv Meksika.

Bijeli dresovi koji su tradicionalno bili domaća garnitura naše reprezentacije, sada su, kako navode u Adidasu postali gostujućom garniturom, a domaće utakmice ćemo igrati u dresovima plave boje. Na dresu se našla i crna boja, koja nije nikada korištena na prijašnjim dresovima fudbalske reprezentacije BiH.

Screen Shot 2014-06-03 at 19.41.52

Adidas ističe kako je nakon sponzorstva sa Edinom Džekom, Miralemom Pjanićem, Emirom Spahićem i Senadom Lulićem izuzetno ponosan da će njihov dres služiti navijačima Bosne i Hercegovine da sa ponosom iskažu svoj patriotizam i ljubav prema domovini.

Dres je napravljen sa posebnim sistemom ventiliranja “climacool” pa će ga, kako kažu iz Adidasa, igrači osjećati kao svoju drugu kožu.

Adidas je potpisivanjem ugovora sa Fudbalskim savezom BiH preuzeo odgovornost da u naredne dvije godine dresovima, ali i ostalom sportskom opremom opskrbljuje sve selekcije i službena lica krovne kuće bh. fudbala.

 

Oznake: ,
<
thumb

Prijave za SARAJEVO GRAND PRIX 2014

>
divanhana-zmajevi

PREMIJERA: Divanhana i Zmajevi u spotu za pjesmu...

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...