Kategorije

3. Business café najavljuje uspješnu poslovnu priču RAMA-GLAS d.o.o.

U srijedu, 11. juna u Atrium sali hotela Europe s početkom u 10:30 sati bit će održano treće izdanje Business caféa, događaja koji promovira uspješne poslovne pričeiz Bosne i Hercegovine. Govornik na ovom izdanju Business caféa u organizaciji Global Market Solutionsa (GMS-a) bit će osnivač kompanije RAMA-GLAS, gospodin Nahid Hasanbegović.

Prva dva izdanja Business caféa okupili su na jednom mjestu više od stotinu uspješnih bh. poduzetnika i menadžera iz različitih industrija. Učesnici prva dva Business caféa potvrdili su da je događaj za njih bio izuzetno koristan te da su uspjeli sklopiti nova poslovna poznanstva i unaprijediti svoje poslovanje na taj način.

Vođeni idejom da je ključ uspjeha učenje od najboljih i najuspješnijih te u skladu s tim GMS organizira novo izdanje Business caféa gdje će govornik, gospodin Nahid Hasanbegović pokazati kako je moguće uz zajedničko djelovanje, jaku volju i optimizam postati uspješan poduzetnik.

BusinessCafe logotip

Nahid Hasanbegović je rođen 26. maja 1960. godine, a 1983. godine je završio studij na Građevinskom fakultetu Univerziteta „Džemal Bijedić“. Odmah nakon završetka studija pronašao je zaposlenje u Unioninvestu gdje je radio kao rukovodilac gradilišta na značajnim projektima, a izdvajaju se projekti čuvenih baza ABC u Iraku i Alžiru. Nakon završetka rata, 1996. godine osniva kompaniju RAMA-GLAS, a dvije godine poslije i kompaniju HANO te Hano TRANS.

Danas kompanija slavi 2013. godinu kao najuspješniju u historiji poslovanja, a trenutno broje 270 uposlenih u tri sestrinske kompanije: RAMA-GLAS, HANO i HANO Trans.

Kao i prethodna dva izdanja Business caféa GMS nije zaboravio društvenu odgovornost gdje će se prisutnim i ovaj put obratiti još jedno udruženje, a za isto će biti prikupljene i dobrovoljne novčane donacije.

Sponzori trećeg Business caféa su: BH Telecom d.d., Domoinvest d.o.o. i Triglav osiguranje d.d.

BC3

Organizatori iz GMS-a napominju da je broj mjesta ograničen, te da se zainteresirani mogu prijaviti na mail adresu info@gms.ba nakon čega će GMS izvršiti selekciju i poslati pozivnicu onima koje odabere kao goste na trećem Business caféu.

Oznake:
<
sgp prijave

Poznati pozivaju na Sarajevo grand Prix 2014

>
22

Samo srcem igra i navija Cazinska Krajina

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...