Kategorije

13-ti rođendan Lino Fest-a

Jedinstveni zabavni i edukativni događaj za djecu, festival “Lino Fest 2015”, u produkciji Udruge „Libertas“,trinaestu godinu za redom okupit će mališane iz cijele regije i povezati ih glazbom – univerzalnim jezikom prijateljstva. Tradicionalno, Festival će se održati u Sarajevu u Bosanskom kulturnom centru 23. svibnja s početkom od 18.00 sati.

Sukladno temi ovogodišnjeg Lino Festa „Sarajevo, ljubavi moja“, cjelokupni program će djeci približiti i prezentirati bogatu povijest grada Sarajeva u različitim razdobljima.

“Festival je pokrenut 2003. godine, iz želje da se što veći broj djece uključi u kulturni život naše zemlje i da od ranog djetinjstva kod njih razvijamo ljubav prema kvalitetnoj glazbi. Kroz festival je u ovih trinaest godina prošlo stotine djece i vjerujemo da smo zaista pomogli u njihovom glazbenom razvoju, te ćemo tako nastaviti i u budućnosti“ – istakao je Željko Gudelj, direktor Festivala.

Lino_2015_letak_final

U muzičkom dijelu nastupit će mališani iz Sarajeva, Mostara, Brčkog, Doboja, Zagreba, Beograda, Novog Sada, Podgorice, Vukovara, Županje, Užica, te će biti izvedene nove autorske dječje skladbe eminentnih autora iz regije.

“Jako smo ponosni što je Lino Fest izrastao u ovako značajnu manifestaciju za djecu iz cijele regije te im omogućo da se druže i uče nove stvari. Ovogodišnji program Festivala mališanima zaista obećava dobru zabavu, te svakako toplu dobrodošlicu i druženje s LINO medvjedićem” – istakla je prof. Vera Šakić, predsjednica Udruge „Libertas“.

Prodaja ulaznica: blagajna BKC-a od 16.5.2015. godine.

Oznake:
<
1431346211

Osmi sajam kreditiranja u BiH

>
Prljavi ples 2

Premijera mjuzikla Prljavi Ples 9. juna

gallery_110795_11-1200x800

Preporuka

Galerija 11/07/95 na prvom mjestu među svim kulturnim,...