Kategorije

Kolekcija Alexander Wang za H&M u New Yorku privukla slavne ličnosti

U dvorani Armory on the Hudson u New Yorku lansirana je kolekcija Alexander Wang x H&M. Jessica Chastain, Mary J. Blige and Dakota Fanning bili su među gostima koji su gledali performans nadahnut kolekcijom predstavljenom na futurističkoj stazi za trčanje koja je bila modna pista. Kolekcija će biti dostupna u 250 trgovina širom svijeta od 6. novembra.

DJ Jesse Marco odmah nakon revije preuzeo je pistu i sve pretvorio u plesni podij. Potom je hip hop umjetnica Sharaya J otvorila nastup iznenađenja Missy Elliott. Missy je otpjevala neke od svojih najvećih hitova, uključujući “Get Ur Freak On” i “Work it”. DJ-i Diplo i Jesse Marco nastavili su sa zabavom do dugo u noć.

Događaj je bio energičan od samog početka, sa slobodnim trkačima koji su iskoristili modnu pistu za svoj Parkour nastup kojim je započeo performans. Bili su podržani od strane publike, mahanjem rukavicama za boks od pjene i nošenjem atletske odjeće s natpisima Team Wang i Team H&M. Osim publike koju su činile poznate osobe i novinari iz modne industrije, prisutni su bili ljubitelji oba branda.

“Večerašnji događaj lansiranja kolekcije Alexander Wang x H&M bio je pun energije i istinskog doživljaja koji nadilaze modu, od stava i brzine nastupa, preko improvizirane prodavaonice u okruženju prostorija za presvlačenje do nastupa poznatih osoba kao što su Missy Elliott i Sharaya J na zabavi nakon revije”, kazao je Alexander Wang, te dodao: “Želio sam da se svatko opusti i zabavi i nadam se da smo to večeras ostvarili”.

“Kolekcija je uzbudljiva, zanimljiva, neodoljiva i hrabra. Obožavam je”, izjavila je Mary J. Blige.

Screen Shot 2014-10-20 at 14.02.18

Oznake:
<
10726450_305770142964474_51729236_n

Salon Lijepih Frizura “Ogledalce” na sajmu...

>
30452_emma

Ema Golijanin snimila editorijal za španski Vogue

Belma Tvico Photo Vanja Lisac 2013 (2 of 2)

Preporuka

Belma Tvico-Stambol – Ženstvenost ne izlazi iz mode