Kategorije

Jelena Ristić Đoković u septembarskom izdanju Voguea

Supruga Novaka Đokovića privlači veliku pažnju svjetskih medija, pa joj je i prestižni magazin Vogue u svom septembarskom izdanju za američko tržište posvetio dvije stranice, objavivši njenu priču o vjenčanju sa teniskim asom.
Jelena Ristić bila je veoma organizovana mlada, piše Vogue.

“Ovo je moje vjenčanje, a osjećam se kao da imam već tri iza sebe”, izjavila je Jelena nedjelju dana prije svadbe.
Jelena je haljinu za julsko vjenčanje na Svetom Stefanu prvo potražila na Internetu. Probala je haljine različitih stilova uglednih svjetskih brendova, međutim, sve su bile preširoke za njenu krhku figuru. Posjetila je i nekoliko dizajnera u Parizu i Londonu, pre nego što je u novembru upoznala Sarah Burton iz Alexander McQueena, s kojom je odmah osjetila dobru vibraciju.
Nešto kasnije otkrile su da je Jelenina haljina iz snova ustvari pripijena haljina sirena kroja raskošno izvezena srmom, sa korsetom srcastog oblika bez bretela koji suptilno ističe figuru.

Tada je Jelena otkrila da je trudna i da će na dan svog vjenčanja biti u šestom mjesecu.

Usljedile su radikalne promjene, sve dok od originalnog dizajna nije ostala samo linija i izuzetni vez. Konačnu verziju haljine Sarah Burton opisuje kao laganu, delikatnu, bijelu i krhku. Šlep od svilenog organdina, počinjao je od struka, a na njemu su svilenim koncem, satenskim bodom bili izvezen leptiri među poljskim cvijećem.

Screen Shot 2014-08-31 at 18.42.05

Oznake: , ,
<
Screen Shot 2014-08-31 at 11.57.02

Lady Gaga i Tony Bennett nove su zvijezde H&M...

>
13

Modni editorial: „Bridge to Eternity: The Sentinels“

Belma Tvico Photo Vanja Lisac 2013 (2 of 2)

Preporuka

Belma Tvico-Stambol – Ženstvenost ne izlazi iz mode