Kategorije

Tarik Kaljanac za Backstage iz New York-a: “U Sarajevo ne znam kada ću, hvala Bogu, posao u New Yorku je dobro krenuo”!

Tarik Kaljanac je personalni trener,  Mister Universe Model 2010, model agencije Soul Artist Management. Trenutno se nalazi u New York-u gdje je posao dobro krenuo i nada se da će, uz Božiju pomoć, ostati što duže. Za Backstage.ba Tarik je našao vremena između mnogobrojnih kastinga odgovoriti na nekoliko pitanja, a uskoro očekujte i opširniji intervju sa mnogo detalja koje o Tariku sigurno niste znali u okviru naše rubrike Moja 4 Zida!

“U New York sam stigao u februaru, dobio sam ugovor koji traje 5 godina, ovdje sam na kastinzima za razne svjetske brendove i na dogovorenim poslovima pa ćemo vidjeti šta će biti dalje, imam ugovor, imam radnu vizu, sada je na meni da budem što bolji, a sve ostalo je u Božijim rukama” – kaže Tarik na samom početku intervjua za Backstage.ba.

Backstage: U New Yorku ste već skoro dva mjeseca, da li znate otprilike koliko će vas poslovi vezati za taj grad, te kada ćete nazad u Sarajevo?
Još nije dogovoreno koliko ostajem, to sve zavisi od broja poslova, kastinga i sezone u datom periodu. U Sarajevo ne znam kada ću, sumnjam da ću uskoro jer hvala Bogu posao u New Yorku je dobro krenuo. Iskren da budem sada sam se fokusirao na New York.  Nisam još razgovarao sa agentima o novim planovima za naredni period, mada planiram ostati na teritoriji USA što više.

imageooooo

Backstage: Kako izgleda jedan vaš radni dan?
Ujutro treniram već prije doručka, nakon doručka se spremam i odlazim na  snimanje koje traje od 4-12 sati. Kada završim sa poslom, ako imam vremena odlazim na drugi trening. Zatim slijedi ručak koji sam pripremio dan ranije, jer uvijek sam sebi kuham i tako konstantno imam spremnu hranu.

imčččččage

Backstage: Stignete li odmoriti i obići grad, sa kim se družite?
Odmaram vikendom i naravno svaki slobodan trenutak koristim da obiđem New York. Stvarno je grad snova kao što mnogi govore. Družim se sa Edisom, prijateljem iz Sarajeva, kao i prijateljima iz agencije Soul Artist Management sa kojom sam i potpisao ugovor.

Oznake:
<
IMG_3928-682x1024

Aldin Tucić: “Šta da vam kažem, ja sam...

>
20140312_162658

Maid: “Prioritet je da snimim svoju prvu pjesmu i...

20150902_131007775

Preporuka

Kako postati video editor – by Amil Hujić?