Kategorije

Anila Gajević i Goran Navojec na Berlinaleu

Goran Navojec putem agencije Zona definitivno gradi sjajnu glumačku svjetsku karijeru. Epizodne uloge u NBC-jevoj popularnoj seriji “Crossing Lines” i BBC-jevoj “The Games”, pa zatim i uloge u filmovima “Nemoguća misija: Protokol duh”, Shanghai Gypsy, Falsifikator, za Gorana predstavljaju sjajne reference, a za Agenciju Zona i Anilu Gajević još jedan uspješno urađen angažman.

Backstage: Zajedno sa Goranom 10.02.2014. godine putujete u Berlin, zašto?
Svjetska premijera još jednog filma u kojem Goran glumi zakazana je na Berlinskom Festivalu. U pitanju je norveški film „Kraftidioten”, režisera Hansa Pettera Molanda. Film se nalazi u takmičarskom dijelu Berlin Film Festivala.

http://www.youtube.com/watch?v=-XMvO3siFTc

Backstage: Kako je Goran dobio angažman u ovom filmu?
Za ovu norvešku dramu organizovan je veliki casting i kontaktirali su Agenciju Zona. Iz regije je bilo mnogo kandidata, iz Agencije Zona 20 glumaca. Goran je ušao u uži izbor. Režiser je tražio da se osobno upozna sa Goranom pa je Navojec otputovao u Beograd gdje se i susreo sa režiserom Hans Petterom Molandom. Ulogu je dobio i snimanje filma je bilo prošle godine u Norveškoj. Glavne uloge su povjerene Stellanu Skarskgardu i Bruni Ganzu, a u filmu igra i Sergej Trifunović.

IMG_1514

Backstage: Agencija Zona postiže sjajne rezultate?
Postoje projekti i angažmani koji su u toku, ali o kojima još uvijek ne mogu pričati za javnost, ali čim se ugovori potpišu pohvalićemo se sa još jednim uspješno realizovanim projektom.

Oznake: , ,
<
DSC_1180a

Kako otpad pretvoriti u umjetnost – Čepoćilim

>
1612814_10151862119856566_1364475281_o

Tvrtko Milović – novinar i kolekcionar

20150902_131007775

Preporuka

Kako postati video editor – by Amil Hujić?