Kategorije

O nama


Portal Backstage.ba namjenjen je svim korisnicima svjetske globalne mreže koji  žele kvalitetno iskoristiti konektovano vrijeme. Backstage.ba će Vas odvesti „iza scene“, pružićemo Vam svijet showbizz-a koji ne vidite, vidjećete živote slavnih kada se ugase svjetla reflektora kada celebrity postanu „kao svi Mi“.

Objavljivaćemo naravno i vijesti, ali pored vijesti o događaju saznaćete i kako je izgledao period do i nakon istog. To je osnova, fokus, ono od čega počinjemo…ali…to nije dovoljno.

Backstage. ba će Vam omogućiti da budete i Vi dio određenih druženja, obezbjeđivati ćemo Vam ulaznice za koncerte, predstave, utakmice.

Pokušaćemo da Vaš odraz u ogledalu bude što bolji, ako ne i najbolji…pokušaćemo da Vaše dragocjeno slobodno vrijeme bude što ugodnije provedeno, zvijezde govore…to znate…uz Nas ćete ih i razumjeti.

Zabava, Zanimljivosti, Igre, Gdje biti ako niste u kući, Kako biti dio backstage ekipe…sve na backstage.ba. Ovdje ćete saznati i kako se u BiH može uspjeti, dio naših priča biće sa onima koji su uspjeh ostvarili.

Obezbjedili smo i prostor za Vas…sve što želite pokazati svijetu možete kroz Likestage.

Kroz Shopstage pronađite nove kupce kroz predstavljanje svojih proizvoda i to potpuno besplatno.

Bez obzira kakav je Vaš put do Nas, bez obzira da li ste u kući, na poslu, putu, odmarate, poenta je ista, vrijeme neće biti uzalud iskorišteno.

Vaš Backstage.ba TIM.