Kategorije

Iza Scene sa Dinom Merlinom

Na službenom Dino Merlin YouTube kanalu predstavljen je mini-dokumentarac o snimanju video spota za pjesmu “Rane”.

Video spot “Rane” je premijerno predstavljen 15. maja ove godine kao peti po redu singl sa Dininog posljednjeg albuma “Hotel Nacional”. Video spot koji je režirao Dinin dugogodišnji saradnik Haris Dubica (“Deset mlađa”, “Individualizam”) je ubrzo nakon prvog emitovanja osvojio srca publike diljem regije. Mnogi ga proglašavaju Dininim najboljim video spotom do sada, a pojedini čak i najboljim video spotom ikada napravljenim na ovim prostorima.

Režiser dokumentarca je Dubicin saradnik Edvin Mulalić iz Sanskog Mosta koji živi i radi u Minhenu. Video spot kao i ovaj dokumentarac snimani su u Bosni i Hercegovini, Švicarskoj i Tajlandu, a obuhvaća razgovore sa Dinom Merlinom, režiserom Harisom Dubicom kao i glavnim glumcima – Argjend R. Mamuti i Almedina Salčinović.

Inače, Dino Merlin će ovog ljeta u okviru promotivne turneje albuma “Hotel Nacional” po četvrti put u karijeri održati koncert na najvećem stadionu Bosne i Hercegovine – Koševo 25.7.2015. u Sarajevu. To će ujedno biti i jedini koncert koji će Dino Merlin održati ove godine u Bosni i Hercegovini. Sve informacije o tome kako nabaviti ulaznice za ovaj jedinstven događaj mogu se pronaći na linku OVDJE.

Oznake:
<
Emina sa snimanja

Uskoro novi spot Alme Ferović-Fazlić za pjesmu...

>
Corona 2

Ansambl CORONA snimio prvi album

13043741_10209354678765626_2248008931777238409_n

Preporuka

Erogene zone “zapalile” STUDIO 2 MP BHRT