Kategorije

Džejla Glavović-Očuz dokazuje da se može biti jednako lijep na sceni, kao i iza nje

Kao i obično na poziv za “informaciju više” nakon što smo na njenom Facebook profilu primjetili novi angažman Džejla se odazvala bez problema. Na početku, a na to smo i navikli, najbolja bh. manekenka prvo priča o uspjesima drugih pod njenim mentorstvom, pa onda o sebi, rijetko viđena skromnost u njenom poslu. Međutim, insistiramo da nam prvo kaže koje su to kampanje koje je nedavno radila!

photo

„Prvo sam u Sarajevu u Gradskoj vijećnici snimala peti put kampanju za Bellissimu. Nakon toga doslovno u jednom danu otišla, snimila i vratila se sa lokacije Lago di Como blizu Milana gdje sam snimala za Triumph Lingerie. Nakon toga sam snimala na nevjerovatno lijepoj lokaciji Steiermark, a u pitanju je Seidl kampanja za Austriju, Njemačku i Švicarsku, koja će biti objavljena u Flair magazinu” – ističe Džejla.

Džejla nam je ustupila i prekrasne slike Welpersdorf dvorca gdje se održalo snimanje editoriala za Women magazine.

Nakon obavljenog posla za svjetski renomirane brendove Džejla se najviše voli vratiti svojoj porodici, redovno je angažovana u humanitarnim projektima i nesebično dijeli savjete i pomaže mladim manekenima koji žele dostići njen uspjeh.

“Od 13. septembra, nakon ljetnog raspusta, opet sa radom počinje sa radom Škola Manekena. Također, pripremam casting sa Milanskom agencijom “Incoming talents”. Izuzetno sam ponosna na činjenicu da mlade manekenke koje su pod mojim mentorstvom postižu sjajne uspjehe. Aida Kešo se nakon uspješne sezone u “Women managementu” u Milanu vratila da nastavi školovanje, Enisa Njemčević je u Singapuru, a Moni Petković i ostali modeli su spremni za novu sezonu koja počinje u septembru” – dodaje Džejla.

Za Džejlu sada slijedi mali odmor, a nakon toga dvije sedmice snimanja u Njemačkoj i to, kako Džejla kaže, snima se doslovno svaki dan.

Sretno za, prema mišljenjma mnogih, najuspješniju damu bh. modne scene.

Oznake:
<
Davis Cup reprezentacija BiH

Kako smo pobijedili Finsku #DavisCup #Reprezentacija #Tenis...

>
collage

Slavlje iz svlačionice za osvajače SuperKupa Evrope...

13043741_10209354678765626_2248008931777238409_n

Preporuka

Erogene zone “zapalile” STUDIO 2 MP BHRT