Kategorije

Šejtanske igre za subotnju zabavu – Magacin KabareMagacin Kabare - 06.02.2014. 21:00

Koncept P, one woman show poznate Lane, koju je publika mogla gledati ne samo na sceni u caffe clubu Gogo nego i na  TV ekranima u serijalu Priče iza diskrecione linije i Dragi blože, ovog četvrtka u 21 sat ponovo je na sceni Magacin Kabarea. Lana će uz koktel i nekoliko autorskih pjesama veselo predstaviti publici u Caffe clubu Gogo, program prevazilaženja preljuba, prizemljeno i bez primitivizma, koncept koji je primjenjiv na različite životne situacije te prilagodljiv i za politiku i nevladin sektor.

Nakon Laninih životnih lekcija, subotnji Magacin Kabare Show nam donosi još jedno nevjerovatno druženje i cjelovečernju zabavu. Uz šejtanske igre i sujevjerje, šejtan na kanafi preuzima Caffe club Gogo i zajedno sa svojom vjernom pratnjom, anđelicom i đavolicom pobrinuti će se da i ova subota ostane u dobrom sjećanju. Puno pjesme i plesa, muzike i smijeha te vrijedne nagrade koje je osigurala kompanija Orbico, priredit će ove subote paklena ekipa Magacin Kabare Showa.

Za sve događaje u Magacin Kabareu, potrebno je izvršiti rezervaciju  putem broja telefona 066 935 337, na mail rezervacije@magacinkabare.com ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.

Oznake:
<
Screen Shot 2014-02-05 at 3.25.00 PM

Modni performans „Waste is Taste“

>
unclesansrokajface

Tribute to The Doors i „Rokaj Bili“ u Amfiteatru Doma...

pozoriste2015110615344404_big

Preporuka

Prosjačka opera