Kategorije

Marčelo i Iskaz u Sarajevu na Dan zaljubljenihArt kino Kriterion - 14.02.2014. 21:00

Nakon skoro dvije godine Marčelo i Iskaz dolaze u Sarajevo i to na Dan zaljubljenih, 14. februara, u Art kino Kriterion.

Marčelo je 2013. godine obilježio desetogodišnjicu izlaska albuma ,,De facto” koji je označio početak njegove muzičke karijere. Na koncertu u Kriterionu Marčelo će se osvrnuti i na pjesme sa svog debija, a po prvi put će pred sarajevskom publikom uživo izvesti i neke od numera sa albuma ,,Napet šou” čiji je izlazak planiran ovog proljeća.

Album je najavljen singlovima ,,Pegla” i ,,Laž”, numerama koje su na Marčelovom zvaničnom YouTube kanalu za samo dva mjeseca ukupno imale više od milion pregleda, i koje se već horski pjevaju na njegovim nastupima. Iskaz će po prvi put u Sarajevu izvesti pjesme sa svog novog izdanja ,,Tanatos”, čiji se izlazak očekuje upravo početkom februara.

Prodaja ulaznica za sarajevski koncert Marčela i Iskaza počinje u srijedu 22. januara. Karte po cijeni od 8 KM moći će da se kupe u Art kinu Kriterion (Obala Kulina bana br. 2) svakog dana od 10 – 22h. Cijena ulaznica na dan koncerta iznosiće 10 KM.

Oznake: , ,
<
Jack_Ryan_teasure_poster

“Džek Rajan: Regrut iz sjenke” u kinima

>
Image 1

Komedija “Ožalošćena Porodica” u Narodnom...

pozoriste2015110615344404_big

Preporuka

Prosjačka opera