Kategorije

Crvenkapica Magacin Kabarea prikuplja pomoći nastradalimMagacin Kabare - 22.05.2014. 21:00

Uvijek aktuelnu bajku za odrasle ‘’Pjesma nad fetvama’’, ovog četvtka će Crvenkapica po posljednji put ispričati na sceni Magacin Kabarea.

Nakon subotnjeg Magacin Kabare Showa uz Rabiju, Lanu i Seku Reuf, koji je bio humanitarnog karaktera i na kojem su prikupljena sredstva kojim su u nedjelju kupljene i dostavljene potrebštine u područja nastradala u poplavama, ovog četvrtka u 21 sat Magacin Kabare nastavlja druženja kroz koja će zajedno sa svojom publikom i dalje prikupljati pomoć za nastradale.

Crenkapica, o svojim problemima i popravnom ispitu iz vjeronauke, bajka je za odrasle koja se već tri sezone prikazuje na sceni Magacin Kabarea. U režiji Emira Kapetanovića, Aida Bukva svojim talentom Crvenkapicu oživljava i predstavlja u potpuno novom svjetlu.

Crvenkapica će svoje iskustvo i znanje koje je skupila pripremajući se za popravni ispit iz Vjeronauke prenijeti publici, ali će zajedno sa publikom prikupiti pomoć za građane nastradale u poplavama. Sva sredstva koja budu prikupljena, za vikend će tim Magacin Kabarea dostaviti u nastradala područja.

S obzirom da Magacin Kabare krajem maja spušta svoju zavjesu, ovo će biti posljednja prilika pogledati “Pjesmu nad fetvama”, a istovremeno i pomoći ljudima koji našu pomoć trebaju. Rezervacije mjesta je potrebno izvršiti ranije, putem broja telefona 066 935 337 ili na mail rezervacije@magacinkabare.com ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.

Oznake:
<
Emir Hodzic - izlozba crteza

Izložba crteža ”Kopile civilizacije u pokušaju...

>
Print

Nova stalna postavka: MONUMENTUM//MOMENTUM//MEMENTO

pozoriste2015110615344404_big

Preporuka

Prosjačka opera