Kategorije

Besplatna Noć klikeraša za drugu utakmicu reprezentacijeMagacin Kabare - 21.06.2014. 21:00

Nakon prvog pub kviza Noć klikeraša koji je održan prije prve utakmice Svjetskog prvenstva u Brazilu, ove subote za nestpljive navijače Bosne i Hercegovine, Caffe club Gogo i Magacin Kabare pripremaju još jedan pub kviz i sjajnu zabavu. Nervozu pred utakmicu Zmajeva najbolje će smiriti Seka Reuf i Lana, koje su pripremile sjajnu zabavu i odlična pitanja.

Osim pitanja vezanih za fudbal i svjetska prvenstva, te reprezentaciju BiH u fudbalu, sedam timova koji su učestvovali u prvom pub kvizu odgovaralo je i na pitanja opšteg znanja, poznavanja svjetske i domaće književnosti, ali i pitanja poput sekcije ”Rodžene Sarajlije” u kojima su takmičari pokazali znanje o Sarajevu. Ove subote Lana i Seka Reuf pripremile su nove grupe pitanja, koja naravno neće biti samo vezana za sport.

Kako bi razbili napetost i nervozu Noći klikeraša, Seka Reuf i Lana su pripremile muzičke hitove i navijačke pjesme sa kojima će se dočekati početak druge utakmice naših reprezentativaca. Baš kako ni naši reprezentativci neće izaći nespremni na teren u Brazilu, Caffe clubu Gogo i ekipa Magacin Kabare će se pobrinuti da svi koji se pridruže tu večer spremno dočekaju drugi nastup naših fudbalera.

Ulaz i za ovu, kao i sve događaje Svjetskog kod Goge je besplatan, ali s obzirom da je broj mjesta ograničen, potrebno je ranije izvršiti rezervaciju i to putem broja telefona 066 714 587, na mail rezervacije@magacinkabare.com ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.

Oznake:
<
pr1.jpg1-465x223

Pronto i Bezbeli Apstraklije

>
Single ladies

„Beyonce Tribute Band“ u Coloseum Clubu

pozoriste2015110615344404_big

Preporuka

Prosjačka opera