Kategorije

Zdravko Čolić u svom stilu – bez greške

Jedna od naših najvećih muzičkih zvijezda Zdravko Čolić spektakularnim  koncertom u Linzu još jednom je pokazao da njegove neprolazne pjesme žive u srcima svih generacija, a njegova energija i nakon decenija rada i dalje pokreće mase. Čolić je u Linzu nastupio pred nekoliko hiljada posjetilaca, a svi su složni da je naš pjevač priredio istinsku zabavu u svom stilu kao i uvijek.

Pored neprolaznih hitova koji traju decenijama na repertoaru su se našle pjesme sa posljednjeg albuma “Vatra i barut”. Čola je imao i nekoliko specijalnih gostiju. Priliku da dijele binu sa legendarnim pjevačem imali su Amel Ćurić i Adis Škaljo, kao i članovi grupe “Kult” iz Linza.

cola austrija4
Nakon trosatnog spektakla Čolić se vratio na bis i otpjevao tri kompozicije među kojima je bila i “Kao moja mati”, koju je izveo zajedno sa svojim specijalnim gostima Amelom Ćurićem i Adisom Škaljom.

cola austrija5
Gradonačelnik Linza Klaus Luger, Mirza Alijagić, Muris Varajić, Nijaz Tepić Noor, Dženan Jahić bili su samo neki od zvanica u VIP-u. Dženan Jahić koji je pisao pjesme za Halida Bešlića i Jasnu Gospić Čolu je iznenadio prigodnim poklonima, a ponovni susret dogovorili su za oktobar kada će se sresti u Beogradu.

Oznake: ,
<
Udruzenje Urban - Press konferencija FOTO (2)

Muzej ratnog djetinjstva otvara svoja vrata u maju 2016....

>
Nodivo

Nodivo – Vjeruj mi

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”