Kategorije

Završen 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo

Sinoć je u Sarajevu zatvoren 32. po redu modni događaj u BiH, NIVEA BH FASHION WEEK. Organizovan pod palicom čelnika Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i Modne agencije ABC Models, a održavan od 29.03., – 31.03., u Domu Oružanih snaga u Sarajevu.

Blaga Pavlak kolekcijom unikatnih  večernjih toaleta  zatvorila je ovu sedmicu mode. Kolekcija koju je Blaga prikazala oduševila je prisutne dokazavši zašto je njeno ime simbol estetike i profinjenosti kada je moda u BiH pitanju.

Blaga Pavlak

Spektakularnu modnu reviju imala je sarajevska kreatorica porijeklom iz Ukrajine, Marina Kosorić. Za samo nekoliko sezona brend ove kreatorice osvojio je poklonike dobrog stila.  Skupocjeni materijali, ručno izrađivane kreacije,  unikatni modeli samo su neki od detalja Mairinine sinoć  premijerno prikazane modne revije, za koju je Kosorićeva pronašča inspiraciju u tangu. Vatrena crvena boja dominirala je kolekcijom a oduševljenje večeri tokom njene revije bio je izlazak manekenki Modne agencije ABC Models u  vjenčanicama .

Marina Kosorić

Sinoć je i modnu reviju imala i dizajnerica koja je osmislila vizuelni identitet kampanje 32. NIVEA BH FASHION WEEKA SARAJEVO, Svjetlana  Prole iz Banja Luke. Savršeno realizovana kolekcija jedinstvenog kroja izdvojila je Svjetlanu od konkurencije, a modeli među kojima su dominirale svijetle nijanse boja oduševio je zvanice.

Mejrima Mujkanović je prikazala kolekciju izrađenu odmaterijala crne boje. Mejrimina kolekcija bila je osvježenje večeri jer se sastojala od tregera,  hot pens-  šorceva, seksipilnih providnih kreacija što je posebno oduševilo muški dio populacije u Domu Oružanih snaga .

Mejrima Mujkanović

Zvanice 32.  NIVEA BH FASHION WEEKA SARAJEVO gromoglasno  su aplauzom nagradile i kreatora Arnela Vučića. Jednostavnost i  profinjenost odlike su stila ovog dizajnera već godinama.  Revijom neobičnih unikatnih nosivih modela dokazao je zašto važi za jednog od najtalentovanijih modnih kreatora današnjice od kojeg se mnogo očekuje.

Oznake:
<
802b76b57f4102cc4cf996ccbf172cb3

Dubioza kolektiv: Spot “Kažu” dobio Diamond...

>
picture-of-tom-cruise-and-kelly-mcgillis-in-top-gun-large-picture-number-2

Uskoro nastavak filma Top Gun

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”