Kategorije

Žanamari i J’Animals objavili novu pjesmu: Prokleto lagano

“Pjesma već neko vrijeme čeka svojih pet minuta. Napravili smo je prije više od godinu dana i čekali pravi trenutak za nju, jer smo nekako vjerovali da će baš ta stvar zaživjeti bolje i od našeg prvog velikog singla “Kreten pomalo”. S obzirom na to da pjesma govori o pravoj ljubavi i srodnim dušama, sad je savršen trenutak da izađe na svjetlo dana, jer upravo taj trenutak sad proživljavam u svom životu sa suprugom. To mi je najbolji znak da je pravo vrijeme za ovu stvar i za J’Animalse”,  rekla je Žanamari Perčić koja je sa svojim bendom J’Animals objavila novu pjesmu “Prokleto lagano”.

Tekst je napisala Žanamari koja s Gordanom Dragićem potpisuje muziku, aranžman je djelo benda koji novu pjesmu za Božić poklanja svim obožavateljima, te je besplatno mogu skinuti na linku: https://soundcloud.com/zanamari/zanamari-janimals-prokleto-lagano

Pjesmu prati zanimljiv video spot koji je osmislila Žanamari.

“Odlučila sam napraviti jednostavan, iskren i nimalo nakićen spot. Prava ljubav je zapravo jako jednostavna kad se dogodi, ne trebaju ti reflektori i filmske kamere da ju pokrenu. Baš zato sam snimila  jedno svoje popodne i emocije koje se vide i na običnoj kućnoj kameri. Tako da mogu reći da sam uz Mariovu pomoć sama režirala jedan slatki spot koji prati ovu pjesmu. Sigurna sam da će baš u ovo jesensko i božićno vrijeme ova romantična priča dotaći mnoge zaljubljene duše, a i one koji još vjeruju u ljubav i čekaju onog pravog ili pravu”.

Oznake: ,
<
DINO MERLIN_00

Dino Merlin puni dvorane širom Evrope

>
tony

Tony Cetinski – Krik

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”