Kategorije

Vrući subotnji Magacin Kabare show za hladne večeri

Prethodne subote Magacin Kabare je predstavio svog novog člana Admira Šehovića i novi koncept subotnjih druženja koja će svake subote biti drugačija. Kroz druženje sa domaćinom večeri, te nagradne igre i pjesmu Magacin Kabare će predstavljati temu večeri. Ova subota je u znaku umjetnosti i muzike.

tantijema 2 photo Ognjen Karabegovic

Vrući jazz ritmovi, dašak glamura i Las Vegasa, nagradne igre i uzbudljive priče muze o umjetnosti i njenoj odluci da postane umjetnica, samo su dio atmosfere koju je Magacin Kabare pripremio za ovu subotu. Zana Marjanović sa muzičarima Sarajevo Jazz Guerille osigurat će još jedno nezaboravno druženje u Caffe clubu Gogo.

Tantijema1 photo Ognjen Karabegovic

Osim subotnjeg Magacin Kabare Showa, ovog četvrtka na sceni Magacin Kabarea  publika u caffe clubu Gogo može gledati Aidu Bukvu u uvijek aktuelnoj priči o crvenkapici i njenim mukama sa vjeronaukom. Za sve događaje u Magacin Kabareu, potrebno je izvršiti rezervaciju  putem broja telefona 066 935 337, na mail rezervacije@magacinkabare.com ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.

Oznake:
<
Michael-Schumacher

Sjajne vijesti: Schumachera počeli buditi iz kome!

>
Mustafa-Emina_Sandal_cifti_5inci_yilini_kutladi

Emina Jahović Sandal: Konačno sam sa mojom ljubavi

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”