Kategorije

Voice: Uvrede na sve strane – Indirin muž razdvajao Tony Cetinskog i Jacques Houdeka da se ne potuku

Tonyja Cetinskog naljutilo je to što je iz Jacquesova tima ispao Pjerino Ružević, a u Top 12 umjesto njega je prošla Ema Gagro. Tony je izbacio svoju kandidatkinju Ivu Ajduković rekavši Houdeku da je jednaka profesionalka kao i Jacquesova Nina Kraljić.

Čim su se kamere ugasile, Tony je maknuo mikrofon i otišao je do kolege da ga pita u čemu je problem te zašto diže tenzije među njima. Jacques je Tonyja usporedio s nečim smrdljivim, prepričali su nam to svjedoci svađe iz publike. Cetinski nije ostao dužan kolegi i uzvratio mu, kako doznajemo od očevidaca, uvredom na račun njegova stasa usporedivši ga s domaćom životinjom. Na to je reagirala Jacquesova supruga Brigita, koja je sjedila pokraj svog muža i Tonyju je predbacila navodne grijehe iz mladosti povezane uz opijate. Verbalni sukob koji je cijelo vrijeme graničio s fizičkim obračunom dvojice pjevača prekinuo je Miroslav Levak, Indirin suprug. On je stao između Tonyja i Jacquesa ne bi li ih konačno smirio.

“Dečki su se žestoko posvađali. Nije im ni prvi put, a ne vjerujem niti da je zadnji”, komentirao je Aleksandar Kostadinov, glasnogovornik showa. U pregovorima s HRT-om, navodno je, Jacques upravo “Voice” vidio kao priliku za svoj veliki povratak na muzičku scenu. Zbog toga se trudio odabrati one kandidate za koje misli da mogu dogurati do pobjede. Takav se način rada ne sviđa ostatku žirija. Jacques je u svome timu ostavio uglavnom pjevače s muzičkim iskustvom. Tako je Dinu Petrića Jacques muzički odgajao na Akademiji muzičke produkcije, gdje radi kao mentor.

“To nije zabranjeno”, komentirao je Houdek mogući sukob interesa u svom timu. Da se takva praksa ne protivi pravilima licencije, potvrdio nam je i glasnogovornik Kostadinov. Dodao je da on ne može provjeravati u koje su muzičke škole išli svi kandidati u showu.
Anđa Marić: Zbog Tonyja su me izbacili iz showa
Tonyjevo ponašanje u ovom showu govori dovoljno o njemu. On očito ima problema s kolegama iz žirija, bez obzira na to o kome je riječ, komentirala je Anđa Marić.

Pjevačica je s Tonyjem prije pet godina birala muzičke nade u drugoj sezoni showa ‘Hrvatska traži zvijezdu’. Tad su se Tony i Anđa žestoko posvađali jer je Cetinski kandidata netaktično pitao je li homoseksualac. Anđa je zbog Tonyjeva pitanja poludjela te mu rekla da ne može takva pitanja postavljati takmičarima. Tony joj je odgovorio kako on nema ništa protiv homoseksualaca. Pokušao joj je objasniti da je samo znatiželjan. Marić nije htjela popustiti u raspravi pa je insistirala na tome da se Tonyja ne tiče privatni život takmičara. Iznervirani Cetinski odbrusio joj je pitanjem kako onda ona može razgovarati o svom privatnom životu u emisijama i govoriti da bi polovicu kandidata odvela kući. Otad više nisu razgovarali, a međusobnu nesnošljivost više nisu skrivali. Crvenokosa pjevačica u trećoj sezoni takmičenja “Hrvatska traži zvijezdu” nije dobila angažman. Tad je rekla kako se neslaganje s kolegom odrazilo na njezin daljnji angažman u toj emisiji. Bila je uvjerena da je Tony uvjetovao svoje sudjelovanje u žiriju njezinim odlaskom iz emisije.

 

Oznake:
<
720x405-459512348

Billboard Music Awards 2015: Taylor Swift & Sam Smith...

>
NovaVita Asmir 3

Asmir Begović zaštitno lice bosanskohercegovačkog brenda...

15672568_10154363830539092_4133382120812514172_n

Preporuka

Ammara Mistrić “Nikada”